Sosyal Medya

Selçuk'tan 'aile ve çocuk yayınları' ile 'Palu Ailesi' hakkında önemli açıklamalar

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "RTÜK Başkanımızla aile ve çocuk dostu yayınlar hakkında konuştuk. Aile ve çocuk konusunda çok fazla yayın olmadığını görüyoruz. Çeşitli teşvik mekanizmaları kurarak bunları arttıracağız" dedi. Bakan Selçuk, 'Palu ailesi' olayıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TV'lerdeki aile ve çocuk yayınlarıyla ilgili olarak önemli bir açıklama yaptı.

Selçuk, "RTÜK BaÅŸkanımızla aile ve çocuk dostu yayınlar hakkında konuÅŸtuk. Aile ve çocuk konusunda çok fazla yayın olmadığını görüyoruz. ÇeÅŸitli teÅŸvik mekanizmaları kurarak bunları arttıracağız" açıklamasını yaptı.

"PALU DEHÅžET BÄ°R VAKAYDI... MÜGE ANLI Ä°LE BUNU KONUÅžUCAÄžIZ"

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Palu çok dehÅŸet bir vakaydı, bu kadar sürmesi gerekiyor muydu Müge Anlı ile bunu konuÅŸacağız" dedi.

PALU AÄ°LESÄ° OLAYI NEDÄ°R?

Körfez ilçesinde yaÅŸayan, aslen Ordulu olan Meryem Tahnal 2008'de, kızı Melike Tahnal da 2009'da kaybolmuÅŸ, polis ekipleri kayıp kiÅŸilerin bulunması için çalışma baÅŸlatmış, herhangi bir bulguya ulaşılamamıştı. Kayıp anne ve kızının öldürülerek gömüldüÄŸü ihtimali üzerinde duruluyor.

Bir televizyon kanalındaki programa katılan kayıp Meryem Tahnal'ın eniÅŸtesi Tuncer Ustael'in, kadının öldürülerek gömüldüÄŸünü iddia ettiÄŸi yeri tarif etmesi üzerine, 3 Ocak'ta, Derince ilçesinin 60 Evler Harikalar sahilinde bulunan aÄŸaçlık ve çalılık alan, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine iliÅŸkin yapılan arama çalışmasında da yer aldığı belirtilen kadavra dedektör köpeÄŸi "Melon"un tepkisi doÄŸrultusunda güvenlik ÅŸeridine alınmıştı.

Öte yandan, Körfez Cumhuriyet BaÅŸsavcılığının talimatı doÄŸrultusunda 9 Ocak'ta olayla ilgili olarak kayıp kadının ablası Emine ve eniÅŸtesi Tuncer Ustael ile babası Harun, annesi Havva, aÄŸabeyi Ä°sa ve diÄŸer kardeÅŸleri Fatih ile AyÅŸe Palu gözaltına alınmıştı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.