Sosyal Medya

Mehmet Özhaseki, MHP'yi ziyaret etti

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, MHP Çankaya İlçe Başkanlığını ziyaret etti.



AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ä°nÅŸallah bizim beraberliÄŸimiz sonuna kadar, iyi niyetle devam eder. Allah bu birlikteliÄŸimizi devam ettirsin" dedi.

Özhaseki, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankaya Ä°lçe BaÅŸkanlığına ziyarette bulunarak, partililerle sohbet etti.

"Türkiye'yi bölüp parçalasınlar istiyorlar"

Türkiye üzerinde dış güçlerin birçok oyunu kurguladığını belirten Özhaseki, "Hepsinin temelinde görebileceÄŸimiz ÅŸeyler bunların besleyenleri, para verenleri ve istihbarat saÄŸlayanları aynı amaçları da aynı, istiyorlar ki Türkiye'yi bölüp parçalasınlar, periÅŸan etsinler, Orta Anadolu'ya mahkum etsinler, küçülsün bu Türkiye, ÅŸimdiki gibi güçlü olmasın ve etrafına ışık saçmasın." ifadelerini kullandı.

Özhaseki, Türkiye'nin yanı başında bir terör devleti oluÅŸturulmak istendiÄŸini vurgulayarak, "O terör devleti bize komÅŸu olsun, her türlü bela ve fitne oradan gelsin. Böyle çok net bir senaryo var ortada. Bu senaryo karşısında arkadaÅŸlar, genel seçimlerdeki milletvekilliÄŸi sayısı ile ÅŸimdi belediye baÅŸkanlığı sayısının filan hiç hükmü yok." diye konuÅŸtu.

"O ÅŸehir senin bu ÅŸehir benim gibi bir derdimiz yok"

MHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile gerçekleÅŸtirdikleri Cumhur Ä°ttifakı görüÅŸmelerine de deÄŸinen Özhaseki, "2-3 aydır beraber sohbet ediyoruz. Tek tek haritaları önümüze sererek ÅŸehirleri gözden geçiriyoruz. 'Ya üç tane senin olsun beÅŸ tane benim olsun' diye bir derdimiz yok." dedi.

Özhaseki, "Ä°nÅŸallah bizim beraberliÄŸimiz sonuna kadar, iyi niyetle devam eder. Allah bu birlikteliÄŸimizi devam ettirsin, huzurumuz bozulmasın." ifadelerini kullandı.

Programda konuÅŸan MHP Çankaya Ä°lçe BaÅŸkanı Serkan Damar da 31 Mart'ta Cumhur Ä°ttifakı'nın ve devletin bekası için MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla hazırlıklarını yaptıklarını ve her türlü çalışmayı sürdüreceklerini bildirdi.

MHP Çankaya Ä°lçe BaÅŸkanı Serkan Damar'ın ev sahipliÄŸindeki tanıtım toplantısına, AK Parti Ankara Ä°l BaÅŸkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Çankaya Belediye BaÅŸkan Adayı Amber Türkmen, AK Parti Çankaya Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa Hasgül ve partililer katıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.