Sosyal Medya

Güncel

Mehmet Özhaseki'den 'Melih Gökçek' açıklaması

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, dün gazetecilerle bir araya gelerek eski Başkan Gökçek ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Özhaseki, 'Benim kimseyle kavgam yok' dedi.



AK Parti Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Mehmet Özhaseki, eski baÅŸkan Melih Gökçek için buzları eritecek açıklamalar yaptı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın görevden aldığı eski Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Melih Gökçek ile 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı olan Mehmet Özhaseki arasında "destek" krizi yaÅŸanmıştı.

AK Parti Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Mehmet Özhaseki, dün gazetecilerle bir araya gelerek projelerini anlattı.

Melih Gökçek'in görevden alındıktan sonra "Cumhur Ä°ttifakı" adayı için kulisler yaptığı biliniyordu. Gökçek, Özhaseki'nin aday gösterilmesinin ardından destek veren bir tweet paylaÅŸmış, ancak daha sonra bu tweeti silmiÅŸti. Kulislerde Gökçek'in desteÄŸini çektiÄŸi ÅŸeklinde yorumlanan olay sonrası Özhaseki de ilk kez konuÅŸtu.

'FÄ°TNE ATEŞİ YAKMAK Ä°ÇÄ°N UÄžRAÅžANLAR...'

"Benim kimseyle bir kavgam yok" diye konuÅŸan Özhaseki, "Televizyonlarda ben prensiplerimi anlattıkça, 'Bak gördün mü, Melih Bey'e cevap veriyor' diyorlar. Bundan da son derece üzülüyorum. Böyle bir fitne ateÅŸi yakmak için uÄŸraÅŸanlar da ÅŸahsen uÄŸraÅŸmasalar iyi olur. Benim kimseyle bir kavgam yok. Birisine karşıtlık üzerine de bir politikam yok. Her yiÄŸidin kendine has bir yoÄŸurt yiyiÅŸi olur. Benim de tarzım bu. Ne yapayım 60 yaşından sonra tarzımı mı deÄŸiÅŸtireyim. Veyahut da birileri yanlış anlayacak diye baÅŸka bir ÅŸey mi söyleyeyim. Bu saatten sonra deÄŸiÅŸemem ki buyum ben. 25 yıllık kamu hayatım böyle geçti. Birileri de fitne ateÅŸini ille de hararetle kaynatmak istiyorlarsa onlara da yapacak bir ÅŸeyim yok, onlara kanacak halimiz de yok. DoÄŸrusu Melih Bey yıllarca emek vermiÅŸ bu ÅŸehre." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.