Sosyal Medya

Güncel

Korkunç olay! Boyunları kesilmiş halde bulundu...

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde kasaplık yapan Mehmet Çetin (30), kendisine ait hayvan barınağında 3 ineğini boyunları kesilmiş halde buldu. İneklerden ikisi ölürken, yaralı olan ise mezbahada kesildi.



Bayramiç ilçesine baÄŸlı YiÄŸitler köyü yolu üzerindeki kasap ve restoran iÅŸletmecisi Mehmet Çetin, bu sabah hayvan barınağına geldiÄŸinde ineklerinden 3'ünü kanlar içinde yerde buldu. Çetin'in ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ekipleri, 3 ineÄŸin boynunun kesildiÄŸini belirledi. Dün gece saatlerinde meydana geldiÄŸi deÄŸerlendirilen olayda, kimliÄŸi belirsiz kiÅŸi ya da kiÅŸiler tarafından boyunları kesilen 3 inekten 2'sinin öldüÄŸü tespit edildi. Ölen 2 inek, Bayramiç Ä°lçe Tarım ve Orman MüdürlüÄŸü ekipleri gözetiminde gömülürken, yaralı olan ineÄŸin ise mezbahada kesimi gerçekleÅŸtirildi.
'UYUYORLAR SANDIM, BOYUNLARI KESÄ°LMÄ°Åž'

Sabah hayvan barınağını kontrol ettiÄŸinde yaralı ineÄŸi gördüÄŸünü belirten Mehmet Çetin, "Yaralı olan ineÄŸin boynunu bir yere çarpmış olabileceÄŸini düÅŸündüm. Ama yerde yatan ve uyuduÄŸunu sandığım iki ineÄŸin yanına gittiÄŸimde boyunlarının kesik olduÄŸunu fark ettim. Yapılan incelemede araç tekerleÄŸi izleri bulundu. Hayvanları keserek götürmek istemiÅŸ olabilirler. Çok üzgünüm" dedi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.