Sosyal Medya

Trump'a sert tepki gösteren Bahçeli, "Senin tehditlerine tamam diyen senin gibi olsun"

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin haftalık olağan grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, MHP ile ilgili haberlere sert tepki göstererek, "Sosyal medyadan zehir kusanlar son günlerde iftira atanlar, Palu ailesinden çıkmış gibidir" diye konuştu.



MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuÅŸtu. Bahçeli, "MHP'yi havlu atmış gibi göstermek nasıl bir ahlaksızlıktır? Sosyal medyadan zehir kusanlar son günlerde iftira atanlar, Palu ailesinden çıkmış gibidir. Bize inanan bizimle gelir" dedi. Trump'a sert tepki gösteren Bahçeli, "Senin tehditlerine tamam diyen senin gibi olsun" ifadelerini kullandı.
 
Bahçeli, ABD BaÅŸkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik skandal açıklamalarına sert tepki göstererek, "Elinden geleni ardına koyma, ne biliyorsan onu yap. Senin tehditlerine tamam diyen senin gibi olsun. Size boyun eÄŸersek bize yazıklar olsun" dedi.
 
Bahçeli'nin açıklamaları:
 
Yarım asırdır Türk ve Ä°slam'ın haysiyetini savunduk. Gün geldi ÅŸehit, gün geldi ÅŸahit olduk. Ancak her dem taze olmayı baÅŸardık. Türkiye'yi sonu hüsran olan küresel sarmaldan çekip çıkaracak olan biziz. Yarım asırlık mazimizle Türkiye'nin geleceÄŸine talibiz. Cumhur Ä°ttifakı'nın yaÅŸaması konusunda kararımız karar, sözümüz senettir. CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi'nin yerleÅŸip olgunlaÅŸması, 15 Temmuz'ların bir daha olmaması konusunda sorumluyuz. Kimin ne söylediÄŸinin anlamı yoktur. Biz Türkiye'nin yanındayız.
 
Gocunan varsa ÅŸu kış kıyamette gocuk giysin. CHP'li bazı kan sulandırıcılar hem ÅŸahsımı hem de sayın ErdoÄŸan'ı bir odağın yönettiÄŸini söylemektedir. Bu zavallılar sanıyorum fazla film seyrediyor. Nasılsa iÅŸleri güçleri yok. Canları sıkıldıkça tezvirat üretiyorlar. MHP yalnızca Allah'ın huzurunda eÄŸilir. Yalnızca milletten talimat alır. VesayetmiÅŸ, oymuÅŸ buymuÅŸ feriÅŸtahı gelse fız gelir. Asıl CHP'yi kim yönetiyor, genel baÅŸkanınıza çürük aklı kim veriyor, kimler sokaÄŸa doÄŸru itiyor, bunu söyleyin.
 
CHP'YE SERT TEPKÄ°
 
CHP'liler seçmen kütüklerini tanımıyorlarmış. Buradaki maksat 31 Mart'ı sabote etmektir. CHP, Yüksek Seçim Kurulunu tanımıyorsa buyursun seçime de katılmasın. Katılacaksa iddialarını çok acil ispatlasın. CHP yönetimi ya suç duyurusunda bulunsun ya da YSK ihbar kabul edip soruÅŸtursun. Provokasyona kalkışmak siyasi etkile baÄŸdaÅŸmayacaktır. Emekli kriz ve kaos savcısının aÄŸzına bakmayı acilen bırakmalılar. Esasen baÅŸlarına geleceÄŸi biliyorlar.
 
Suriye'nin kuzeyinde birileri pikniÄŸe çıkıp mangal keyfi yapıyor da biz de onlara özenip oralara girelim mi diyoruz? Dava diyoruz, onlar davar anlıyor. Beka gittikten sonra ne yapacağız belediyeyi.
 
30 büyükÅŸehir belediye baÅŸkanlığı ile ilçe belediyelerinde Cumhur Ä°ttifakı'nın doÄŸasına uygun olarak AK Parti ile anlaÅŸtık. Alınan oylara göre 31 Mart 2019'un yol haritasını belirledik. Konuyu at pazarlığına çevirmedik, onlarınkini de yok saymadık. EÅŸit ve adil bir mutabakat olmuÅŸken MHP'nin belediyelerden vazgeçtiÄŸini söylemek sefil ve ahlaksız bir yalan deÄŸil de nedir? Hem belediyelerimiz dursun, hem de bekamız sürsün, derdimiz budur. Seçim yapacak olursak bin defa beka derim, bekayı savunurum.
 
"PALU AÄ°LESÄ°NDEN ÇIKMIÅž GÄ°BÄ°LER"
 
MHP'yi havlu atmış gibi göstermek nasıl bir ahlaksızlıktır? Sosyal medyadan zehir kusanlar son günlerde iftira atanlar, Palu ailesinden çıkmış gibidir. Bize inanan bizimle gelir.
 
TRUMP'A SERT TEPKÄ°
 
Bay Trump travmatik bir kiÅŸilik bozukluÄŸuna savrulmuÅŸ. Zannedersiniz ki Twitter başında bitmek bilmeyen bir nöbete girmiÅŸ. Türk milletinin eyvallah etmeyeceÄŸini unutmuÅŸtur. ABD BaÅŸkanı yine ÅŸaşırmış, yine sinirleri germiÅŸ. Trump diyor ki, "Türkiye'yi ekonomik yönden mahvederiz"
 
ABD BaÅŸkanı PKK/PYD'yi Kürt olarak görüyorsa caniliÄŸin mihmandarıdır. Teröristlere bırakınız Kürt demeyi, insan demek bile ihanettir. Senin doların varsa Türk milletinin imanı var. Senin para baronların varsa, bilesin ki Türk milletinin eÄŸilmez başı, bükülmez bileÄŸi var. Elinden geleni ardına koyma, ne biliyorsan onu yap. Senin tehditlerine tamam diyen senin gibi olsun. Size boyun eÄŸersek bize yazıklar olsun. Hayat bize haram zıkkım olsun. En iyi bildiÄŸiniz ÅŸey öldürmek. 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.