Sosyal Medya

Bush ve Suudi kraliyet ailesi 11 Eylül saldırılarını önceden biliyormuş

2 milyon dolar değerinde Bitcoin ödemesi yapılmaması halinde, sigorta şirketlerinden ve devlet kurumlarından çaldıkları 11 Eylül saldırılarına ilişkin binlerce gizli belgeyi 5 parti halinde sızdırma tehdidinde bulunan grup, talebinin yerine getirilmemesi üzerine 2. parti belgeleri de yayınladı.



Geçen hafta yayınladıkları 650 belgeyle beklendiÄŸi kadar ses getirmeyi baÅŸaramayan The Dark Overlord, "Anaakım medyanın daha fazla sessiz kalmasına izin veremeyiz. Anaakım medyanın gerçekleÅŸtirdiÄŸi propagandaların bugün yayınladığımız belgelerle son bulmasını saÄŸlayacağız" ifadelerini kullandı.
 
Belgelere göre 11 Eylül sebebiyle meydana gelen zarar karşılığında asgari tutarda ödeme yapmaya çabalayan sigorta ÅŸirketleri, saldırıda kullanılan uçakların sahibi olan hava yolu ÅŸirketini, uçak üreticilerini, ABD Federal Havacılık Kurulu ile teröristleri suçlama yoluna gitti.
 
KANIT SUNULMADI

 

Saldırıda kullanılan Boeing 757 ve 767 tipi uçaklar uygun elektronik aktarıcı ile donatmadığı için Boeing ÅŸirketinin suçlanması üzerinde de duran sigorta ÅŸirketleri, dönemin ABD BaÅŸkanı George Bush ile Suudi kraliyet ailesinin saldırılardan önceden haberdar olup olmadığına dair spekülasyonlarda da bulundu. Ancak ÅŸirketler, saldırılarda hükümetin dahli olduÄŸunu gösteren kanıt sunamadı.
Netflix de dahil çeÅŸitli kurum ve kuruluÅŸlara yönelik hack faaliyetleriyle adından söz ettiren The Dark Overlord adlı hacker grubu, bu kez 11 Eylül'le ilgili gerçekleri ortaya çıkarmakla tehdit etmiÅŸti.
 
Açıklamaya göre grubun elinde Lloyds of London ve Hiscox gibi küresel sigorta ÅŸirketlerine, Dünya Ticaret Merkezi'nin sahibi Silverstein Properties ÅŸirketine, Federal SoruÅŸturma Bürosu (FBI), Federal Havacılık Ä°daresi, UlaÅŸtırma Güvenlik Ä°daresi ve Adalet Bakanlığı gibi devlet kurumlarına ait gizli belgeler bulunuyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.