Sosyal Medya

Mustafa Sarıgül'den CHP belediyeciliğine eleştiri: Şişli'nin ışıkları söndü

CHP Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül, isim vermeden Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'yü eleştirerek dikkat çeken sözler söyledi. Şişli'nin ışıklarının söndüğünü belirten Sarıgül, 'Işıkları sönen Şişli’nin ışıklarını tekrar yakacağız.' dedi.



ÅžiÅŸli eski Belediye BaÅŸkanı ve CHP ÅžiÅŸli Belediye BaÅŸkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül, isim vermeden ÅžiÅŸli Belediye BaÅŸkanı Hayri Ä°nönü'yü eleÅŸtirdi.

Yerel seçimlerde CHP'nin ÅžiÅŸli Belediye BaÅŸkan Adayı olması beklenen Sarıgül, BaÅŸkan Ä°nönü'yü eleÅŸtirerek 'ÅžiÅŸli'nin ışıklarının söndüÄŸünü' söyledi.

Posta'dan Alev Gürsoy'a dikkat çeken açıklamalarda bulunan Sarıgül, CHP belediyeciliÄŸini eleÅŸtirdi.

2014 Yerel Seçimlerinde CHP'nin Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı olarak, AK Parti karşısında yenilen Sarıgül, "Tekrar BüyükÅŸehir'i ister misiniz?" sorusuna "Hayır, istemem. Ben girdim ve çok da iyi bir oy aldım. Siyasette kademeye bakmam. Ben demokrasiye inanırım. Demokrasiye inananlar da seçim sandığına asla ve asla küsmez." cevabını verdi.

'ŞİŞLÄ°'NÄ°N ÅžU ANDA IÅžIKLARI SÖNDÜ'

ÅžiÅŸli'de tarih yazacaklarını belirten Sarıgül, "ÅžiÅŸli'nin ÅŸu anda ışıkları söndü. Işıkları sönen ÅžiÅŸli'nin ışıklarını tekrar yakacağız. Hedefim kazanmak deÄŸil. Türkiye'deki belediye baÅŸkanları içerisinde rekor oyu alabilmek." diye konuÅŸtu.

'BEN DÜÄžÜN EVÄ°NÄ°N TEFÇÄ°SÄ° OLMALIYIM'

Alev Gürsoy'un "Sizin için söylenen ‘DüÄŸün evi tefçisi' söylemlerine kızıyor musunuz?" sorusuna ise Sarıgül, "Hayır, asla kızmıyorum. Ben düÄŸün evinin tefçisi, cenaze evinin de bekçisi olmalıyım." cevabını verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.