Sosyal Medya

Güncel

İttifakla ilgili resmi açıklama: İki ilde sıkıntı var

İYİ Parti Genel Sekreteri Paçacı, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, 'Şu ana kadar 21 büyükşehirde CHP ile anlaşma sağlandı. Fakat Ordu ve Adıyaman'da sıkıntı var' ifadelerini kullandı.



Ä°YÄ° Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, 31 Mart yerel seçimlerine iliÅŸkin yaptığı açıklamada,"Åžu ana kadar 21 büyükÅŸehirde CHP ile anlaÅŸma saÄŸlandı. Fakat Ordu ve Adıyaman'da sıkıntı var" dedi.

Ä°YÄ° Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, yerel seçime iliÅŸkin "Åžu ana kadar 21 büyükÅŸehirde CHP ile anlaÅŸma saÄŸlandı. Bugün itibarıyla bu 21 büyükÅŸehirin ilçeleri Ankara, Ä°stanbul, Ä°zmir hariç tamamlanmış sayılır. Bu 21 ilin dışında 6 büyükÅŸehir statüsünde bulunan iller de görüÅŸme kapsamına alınmıştır." dedi.

"CHP ile yürütülen çalışmalar ne aÅŸamada?" sorusunun yöneltildiÄŸi Paçacı, ÅŸu deÄŸerlendirmede bulundu:

"Åžu ana kadar 21 büyükÅŸehirde CHP ile anlaÅŸma saÄŸlandı. Bugün itibarıyla bu 21 büyükÅŸehirin ilçeleri Ankara, Ä°stanbul, Ä°zmir hariç tamamlanmış sayılır. Bu 21 ilin dışında büyükÅŸehir statüsünde bulunan 6 il görüÅŸme kapsamına alınmıştır. Bunların dışında il statüsünde olan yaklaşık 20 il ÅŸu an itibarıyla görüÅŸme masasındadır. Büyük bir çoÄŸunluÄŸunda da anlaÅŸma saÄŸlanmıştır. Bu anlaÅŸmalar sanıyorum bu hafta sonuna kadar bir protokole baÄŸlanacak ve taraflar imza altına aldıktan sonra kamuoyuyla paylaÅŸacaktır."

'Ä°KÄ° Ä°LDE SIKINTI VAR'

Paçacı, "Ordu ve Adıyaman'da aday belirlemede bir anlaÅŸmanın saÄŸlanıp saÄŸlanamadığının" sorulması üzerine, görüÅŸmelerde bu ÅŸehirlerle ilgili henüz bir sonuç alınmadığını belirtti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.