Sosyal Medya

Güncel

Atama kararları Resmi Gazete'de: Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına yeni isimler

Cumhurbaşkanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Adli Tıp Kurumu, Milli Savunma Bakanlığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanlıklarına Ahmet Minder ve Muhammet Mücahit Küçükyılmaz, Cumhurbaşkanı Danışmanlıklarına ise Mariam Kavakcı ve Serkan Taranoğlu atandı.



Türkiye CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan imzasıyla yayımlanan  kararlara göre, CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanlıklarına Ahmet Minder ve Muhammet  Mücahit Küçükyılmaz, CumhurbaÅŸkanı Danışmanlıklarına ise Mariam Kavakcı ve Serkan  TaranoÄŸlu atandı.
 
Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı Din Ä°ÅŸleri Yüksek Kurulu üyeliÄŸine Prof. Dr.  Abdullah Kahraman görevlendirilirken, TMSF Kurulu üyeliklerine Fatin RüÅŸtü  KarakaÅŸ ve Fatih Sultan Mehmet Yıldırım getirildi.
 
BDDK üyeliklerine ise Ahmet Aksu, HurÅŸit Yıldırım ve Ä°hsan UÄŸur  Delikanlı'nın atamaları yapıldı.
 
Strateji ve Bütçe BaÅŸkanlığı Bütçe Genel MüdürlüÄŸünde açık bulunan  Genel Müdür Yardımcılıklarına Halit Küçükünal ile Bahtiyar Sazlık'ın ataması  gerçekleÅŸtirildi.
 
Adli Tıp Kurumu 8. Adli Tıp Ä°htisas Kurulu Adli Tıp ÜyeliÄŸine Marmara  Üniversitesi ÖÄŸretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ercüment Aksoy, 8. Adli Tıp Ä°htisas  Kurulu Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji ÜyeliÄŸine ise Ä°stanbul  Medipol Üniversitesi ÖÄŸretim Üyesi Doç. Dr. Bahri Teker görevlendirildi.
 
  
Milli Savunma Bakanlığında açık bulunan müfettiÅŸliklere ise vergi  müfettiÅŸleri Abdullah Fatih Yavuztürk, Arif Doruk Öztürk, Emre KuloÄŸlu, Kenan  Akbayır, Necmettin Mehrekula, Osman Öztürk, Resul Arslan, Sabri Uzun, Selçuk  Åžakar ve Sezer Çalışkan atandı.
  
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Destek Hizmetleri  Dairesi BaÅŸkanlığına ise Ali Uygun'un ataması yapıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.