Sosyal Medya

Güncel

Kar tatili haberleri art arda gelmeye başladı

Tüm Türkiye genelinde devam eden yoğun kar yağışının ardından tatil haberleri peş peşe gelmeye başladı.



Tüm yurt genelinde yoÄŸun kar yağışı devam ederken, Valilik ve kaymakamlıklardan tatil duyuruları peÅŸ peÅŸe geliyor.

HANGÄ° Ä°LLERDE OKULLAR TATÄ°L?

ADIYAMAN - SÄ°NCÄ°K

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde yaÄŸan kar yağışından dolayı ilçe merkezindeki ve baÄŸlı bazı köy okulları tatil edildi.

Birkaç gündür etkisini sürdüren kar yağışından dolayı Sincik ilçe merkezinde bulunan bütün okullar ile ilçeye baÄŸlı Alancık,Yarpuzlu, Sakız, Serince,Balkaya ve Pınarbaşı Köylerindeki ilk ve ortaokullar 1 gün tatil edildi. Okulların 8 Ocak Salı günü tatil edildiÄŸi duyuruldu.

ÇORUM - SUNGURLU

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yoÄŸun kar yağışı nedeniyle temel ve orta öÄŸretim okullarında taşımalı eÄŸitim gören öÄŸrenciler için yarın tatil ilan edildi.

Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Mustafa EryiÄŸit yaptığı açıklamada, "Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Sungurlu ilçemizde temel ve orta öÄŸretim okullarımızda taşımalı eÄŸitim öÄŸrencilerimize 08.01.2019 Salı günü tatil kararı alınmıştır. ÖÄŸrencilerimizin bugünü kitap okuyarak geçirmelerini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

ÇANAKKALE - YENÄ°CE

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde kar sebebiyle okullar yarın (salı) tatil edildi.

Yenice Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, “Ä°lçemiz genelinde ilk ve orta dereceli okullar Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 8 Ocak Salı günü 1 gün süreyle tatil edilmiÅŸtir” denildi.

BALIKESÄ°R - MANYAS

Balıkesir'in Manyas ilçelerinde olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eÄŸitime bir gün ara verildi.

Manyas'ta da Ä°lçe Kaymakamlığı, ilk ve orta dereceli okulların, 8 Ocak'ta tatil edildiÄŸini bildirdi. Meteoroloji yetkilileri, olumsuz hava koÅŸullarına karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.