Sosyal Medya

Güncel

Ülkü Ocakları'nda falaka skandalı: Savcılığa şikayet dilekçesi verildi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Mehmet Buğra B. (18), arkadaşı Emin Y. ve yanındakilerin kendisine falaka yöntemiyle şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa şikayette bulundu.



Korkuteli'nde oturan Mehmet BuÄŸra B., 1 Ocak'ta akÅŸam saatlerinde arkadaşı Emin Y. (18) tarafından 'toplantı var' denilerek üyesi olduÄŸu Korkuteli Ülkü Ocakları binasına çağırıldığını söyledi. Mehmet BuÄŸra B., burada, Emin Y.'nin kendisine otomobille kentte çok gezdiÄŸini söylediÄŸini ve kendisine selam vermediÄŸini iddia ettiÄŸini aktardı. Bu nedenle Emin Y.'nin kendisini azarladığını kaydeden Mehmet BuÄŸra B., "Emin Y.'nin talimatıyla yanındakiler falaka düzenini kurdu. Sonra beyzbol sopasıyla defalarca ayak tabanlarıma vurdu. Yanında baÅŸkaları olduÄŸu için karşılık veremedim. Ardından da oradan ayrıldım" dedi.

arkadasindan-falaka-iddiasiyla-sikayetci-oldu_4950_dhaphoto2

Durumu babası Bayram B.'ye anlattığını belirten Mehmet BuÄŸra B., darp raporu aldığını, polise ÅŸikayette, savcılığa da suç duyurusunda bulunduÄŸunu söyledi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Emin Y. ise falaka iddialarının doÄŸru olmadığını, ancak kavga ettiklerini belirtti. Mehmet BuÄŸra B.'nin kendisini darp ettiÄŸini ileri süren Emin Y., Mehmet BuÄŸra B.'nin babası Bayram B.'nin de kendisini tehdit ettiÄŸini, hakkında polise ÅŸikayette bulunduÄŸunu söyledi.

arkadasindan-falaka-iddiasiyla-sikayetci-oldu_4950_dhaphoto3

KORKUTELÄ° ÜLKÜ OCAKLARI BAÅžKANI YURT: ARKADAÅžLAR ARASINDAKÄ° BÄ°R KAVGA

Korkuteli Ülkü Ocakları BaÅŸkanı Alper Kaan Yurt ise, "Olaya karışan taraflar çok yakın arkadaÅŸ. Aralarındaki bir anlaÅŸmazlık nedeniyle kavga etmiÅŸler. Ä°ki tarafla da görüÅŸtük ve barıştırdık. Kesinlikle kabul etmediÄŸimiz bir olay. ArkadaÅŸlar arasındaki bir kavga" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.