Sosyal Medya

Güncel

İstanbul'a gelen Endonezya Kara Kuvvetleri Komutanı'nın cüzdanı çalındı

İstanbul Bakırköy’de bir otelin restoranında ailesiyle birlikte yemek yiyen Endonezya Kara Kuvvetleri Komutanı olduğu belirtilen Muhammed Rusli’nin cüzdanı çalındı.



Yeni yılı kutlamak için ailesiyle birlikte Ä°stanbul'a gelen Endonezya Kara Kuvvetleri komutanı Muhammet Rusli, Bakırköy'de bir otelde yemek yediÄŸi sırada yankesicilerin hedefi oldu.

Otelin restoranında ailesiyle yemek yiyen Rusli'yi takibe alan 2 ÅŸüpheli, bir süre sonra Rusli'nin arka tarafındaki masaya oturdu.

MüÅŸteri gibi davranan ÅŸüpheliler, bir süre sonra Rusli'nin sandalyesinde asılı duran ve içinde 8 bin dolar olan çantadaki cüzdanı alarak kayıplara karıştı.

YemeÄŸini bitirdikten sonra durumu fark eden Rusli, olayı hemen otel görevlilerine bildirdi.

Daha sonra otel yetkililerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Ä°stanbul AsayiÅŸ Åžube MüdürlüÄŸü ekipleri, restoranın güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Yapılan incelemeler sonucu ÅŸüphelilerin kimliklerini belirleyen ekipler kiÅŸileri yakalamak için çalışma baÅŸlattı.

ÅžÜPHELÄ°LER YAKALANDI

Yürütülen takip sonucu Cezayir uyruklu ÅŸüpheli S. Bouabıd ve Polonya uyruklu ÅŸüpheli A. Raıs YeÅŸilköy'de gözaltına alındı.

Emniyette sorguya alınan ÅŸüphelilerin geçmiÅŸte de aynı yöntemle 4 bin 100 dolar ile 13 bin lira para çaldıkları ve benzer suçlardan kayıtlarının olduÄŸu öÄŸrenildi. Emniyetteki iÅŸlemleri tamamlanan iki ÅŸüpheli adliyeye sevk edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.