Sosyal Medya

Güncel

CHP'li Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'dan parti yönetimine ağır suçlamalar

CHP İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP yönetimine çok ağır suçlamalarda bulundu. Karabağ, "İzmir'in başına rant çetelerinin birinin adamını, bir soyguncuyu getirmek istiyorlar. İzmir'i parsel parsel satacaklar. İzmir köy gibi. Sebebi Büyükşehir Belediyesi" dedi.



Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediyesi aday adaylığından çekilen CHP'li Bayraklı Belediye BaÅŸkanı Hasan KarabaÄŸ, parti yönetimini ve bazı CHP'li belediye baÅŸkanlarını hedef aldı.

Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan aday adaylığından kendi isteÄŸiyle çekilen Bayraklı Belediyesi'nin CHP'li BaÅŸkanı Hasan KarabaÄŸ, zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Ä°sim vermeden bazı partililerini suçlayan KarabaÄŸ, Ä°zmir'in başına rant çetelerinin desteklediÄŸi bir ismin getirilmeye çalışıldığını belirterek, Ä°zmirlilerin kente sahip çıkması çaÄŸrısında bulundu. KarabaÄŸ, "Ä°zmir'e ve Bayraklı'ya sahip çıkın, yoksa Ä°zmir'i parsel parsel satacaklar" dedi.

Kulislerde KarabaÄŸ'ın bu sözleriyle KocaoÄŸlu ve ekip arkadaşı olan Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Aday Adayı Alaattin Yüksel, ilçesinde yaptığı arsa satışlarıyla gündeme gelen Seferihisar Belediye BaÅŸkanı Tunç Soyer ve BüyükÅŸehir için adı geçen Ä°zmir Milletvekili Murat Bakan ile CHP'li bazı aday adaylarını kastettiÄŸi öne sürüldü.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.