Sosyal Medya

Güncel

Binali Yıldırım'dan Ekrem İmamoğlu mesajı

İstanbul'da Eyüp Sultan Camii'nde cuma namazını kılan İBB Başkan adayı Binali Yıldırım, namaz çıkışı açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Namazımızı eda ettik ve buradan yola çıkıyoruz" dedi. Cumhur İttifakı'nın 39 ilçe adayı da Eyüp Sultan'daydı.



TBMM BaÅŸkanı ve AK Parti Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Binali Yıldırım, Cumhur Ä°ttifakı'nın 39 ilçe adayı ile birlikte Eyüp Sultan'da cuma namazını kıldı. Yıldırım, namaz çıkışı konuÅŸmasında "Namazımızı eda ettik ve buradan yola çıkıyoruz" dedi.

Yıldırım'ın açıklamaları:

Eyüp Sultan'da namazımızı eda ettik ve buradan yola çıkıyoruz. 39 ilçe ve büyükÅŸehir olarak aziz Ä°stanbulluların güvenini kazanmış bir ÅŸekilde, Ä°stanbul'un geleceÄŸi için hizmete Bismillah deyip baÅŸlayacağız. Tecrübemizle yaptıklarımız, Ä°stanbul için yapacaklarımızın teminatı olacak. bu ÅŸehri fetheden Fatih Sultan Mehmet, süsleyen Mimar Sinan, iÅŸgalden kurtaran Atatürk ve 1994'te ayaÄŸa kaldıran Recep Tayyip ErdoÄŸan. Bu yürüyüÅŸ 25. yılını doldurmuÅŸtur.

EKREM Ä°MAMOÄžLU MESAJI

Diğer ittifakın adayı Ekrem İmamoğlu'na hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum.

FAYTONLARLA Ä°LGÄ°LÄ° SORUNLAR

Hayvanlar da canlıdır. Hele hele yönetici sorumluluÄŸu taşıyorsanız bu daha önemli hale gelir. Hayvanların iÅŸkence edilerek bu ÅŸekilde ticari amaçlı kullanılmasını doÄŸrusu tasvip etmiyoruz. CumhurbaÅŸkanımızın faytonlarla ilgili o gün söylediklerinin arkasındayız. Buradaki sorunlar neyse, oradaki esnaf ile görüÅŸülerek bu rezilliÄŸe bir son vereceÄŸiz.

DENÄ°Z BAYKAL'I ZÄ°YARETÄ°

Sayın Baykal'ı ziyaret ettim. Zihinsel fonksiyonları yerinde. Her ÅŸeyi çok iyi hatırlıyor. Eski günlerden yadettik. 2002 seçimleri, sonrası yaÅŸadığımız konuları görüÅŸtük. Çok moralli buldum, kendisine acil ÅŸifalar diliyorum.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.