Sosyal Medya

Güncel

Yeni atama kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyeliğine Mustafa Çırak atandı



CumhurbaÅŸkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu, Avrupa BirliÄŸi EÄŸitim ve Gençlik Programları Merkezi BaÅŸkanlığı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu, Tarım Ä°ÅŸletmeleri Genel MüdürlüÄŸü ve Toprak Mahsulleri Ofisi Genel MüdürlüÄŸüne iliÅŸkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, CumhurbaÅŸkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyeliÄŸine Mustafa Çırak atandı. 

Avrupa BirliÄŸi EÄŸitim ve Gençlik Programları Merkezi BaÅŸkanı Mesut KamiloÄŸlu görevden alınırken, yerine Ä°lker Astarcı getirildi. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu üyeliÄŸine Mehmet UÄŸur Dilipak, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu üyeliÄŸine Hakan Yurdakul'ın atamaları gerçekleÅŸtirildi. 

Tarım Ä°ÅŸletmeleri Genel MüdürlüÄŸünde (TÄ°GEM) açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliÄŸine Bekir Karacabey, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel MüdürlüÄŸünde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Aylin ÇaÄŸlayan Özcan ile Cihan Soyalp'in atanmaları yapıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.