Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'dan 'Cumhur İttifakı' mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'de yerel seçim buluşması programında yaptığı konuşmada, 'Cumhur İttifakı'nda kimse çizgimizin dışına çıkamaz. Cumhur ittifakının gereği neyse tüm arkadaşlarımız, tüm teşkilatlarımız buna uymalıdır. Bu bir uzun yolculuk, bu uzun yolculukta birbirimizi kıramayız. Birbirimizle dayanışma içinde olacağız, dayanışma içinde olacağız ki vatanseverlikten uzak, milliyetperverlikten uzak olanlara karşı 31 Mart akşamı cumhur olarak gereken dersi vermiş olalım.' dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, AK Parti'de yerel seçim buluÅŸması programında yaptığı konuÅŸmada, "Cumhur Ä°ttifakı'nda kimse çizgimizin dışına çıkamaz. Cumhur ittifakının gereÄŸi neyse tüm arkadaÅŸlarımız, tüm teÅŸkilatlarımız buna uymalıdır. Bu bir uzun yolculuk, bu uzun yolculukta birbirimizi kıramayız. Birbirimizle dayanışma içinde olacağız, dayanışma içinde olacağız ki vatanseverlikten uzak, milliyetperverlikten uzak olanlara karşı 31 Mart akÅŸamı cumhur olarak gereken dersi vermiÅŸ olalım." dedi.

ErdoÄŸan'ın konuÅŸmasından satırbaÅŸları ÅŸöyle:

Hep söylediÄŸim gibi milletimiz bize oy vermeye mecbur ve mahkum deÄŸildir. Tam tersine biz her yaÅŸtan, her kesimden insanla kurduÄŸumuz gönül bağıyla, projelerimizle, yaptığımız hizmetlerle, duruÅŸumuzla bu oyu hak etmeye mecburuz.

Milletin verdiÄŸi yetkiyle, milletin saÄŸladığı imkanlarla yapılan hizmetlerin kerametini kendinde görenlerin bu çatı altında kalma ÅŸansları hiç yoktur.

Siyasette insanı kibir ve gurur yıkar, millete tepeden bakmak yıkar, kendi çıkarlarını davasının ve ülkesinin üzerinde tutmak yıkar, 'ben' yıkar, 'biz' varsak her ÅŸey var. AK Parti'de 'ben' yok, 'biz' var.

CUMHUR Ä°TTÄ°FAKI

Cumhur Ä°ttifakı'nda kimse çizgimizin dışına çıkamaz. Cumhur ittifakının gereÄŸi neyse tüm arkadaÅŸlarımız, tüm teÅŸkilatlarımız buna uymalıdır. Bu bir uzun yolculuk, bu uzun yolculukta birbirimizi kıramayız. Birbirimizle dayanışma içinde olacağız, dayanışma içinde olacağız ki vatanseverlikten uzak, milliyetperverlikten uzak olanlara karşı 31 Mart akÅŸamı cumhur olarak gereken dersi vermiÅŸ olalım.

Ankaralılara vaadimiz, bugüne kadar olduÄŸu gibi, yine onlara en iyi hizmeti bizim vereceÄŸimizdir.

Gözünü Ankara'ya dikenlere inÅŸallah derslerini bir kez daha vereceÄŸiz.

BaÅŸkentlinin karşısına çıkarılan balonları 31 Mart akÅŸamı bir kez daha patlatacağız.

Önümüzdeki 3 yıllık dönemde, özgün tasarım ve ileri teknolojiyle savunma sanayinde Türkiye'yi küresel güç haline getireceÄŸiz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.