Sosyal Medya

Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Büyüşehir Belediye Başkan adayı oldu! İşte AK Parti'nin İstanbul ilçeleri adayı

Başkan Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda, 31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı'nda konuşuyor. Başkan Erdoğan, 'En büyük siyasi tehdit CHP zihniyetidir. CHP ne zaman İstanbul'un başına musallat olmuşsa İstanbul acı çekmiş' sözlerini kaydetti.



İŞTE AK PARTİ'NİN DESTEKLEYECEĞİ MHP'NİN 3 ADAYI

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, 3 ilçede aday göstermeyip MHP'nin adaylarını destekleyeceÄŸini belirterek, BeÅŸiktaÅŸ'a Serkan Toper'i, Maltepe'de Ahmet Baykan ve Silivri'de ise Volkan Yılmaz'ın ismini açıkladı.

Ä°ÅžTE AK PARTÄ°'NÄ°N Ä°STANBUL Ä°LÇELERÄ°NDE ADAY GÖSTERDİĞİ Ä°SÄ°MLER

1. Adalar: Özlem Öztekin Vural (AK Parti Adalar Ä°lçe BaÅŸkanı)

2. Arnavutköy: Ahmet HaÅŸim Baltacı (Mevcut belediye baÅŸkanı)

3. AtaÅŸehir: Ä°smail Erdem (Sancaktepe Mevcut Belediye BaÅŸkanı)

4. Avcılar: Ä°brahim Ulusoy (Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi BaÅŸhekimi)

5. BaÄŸcılar: Lokman ÇaÄŸrıcı (Mevcut belediye baÅŸkanı)

6. Bahçelievler: Hakan Bahadır (AK Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı / Doktor)

7. Bakırköy: Mehmet Umur

8. BaÅŸakÅŸehir: Yasin KartoÄŸlu (Mevcut belediye baÅŸkanı)

9. BayrampaÅŸa: Atila Aydıner (Mevcut belediye baÅŸkanı)

10. Beykoz: Murat Aydın (Zeytinburnu mevcut belediye baÅŸkanı)

11. Beylikdüzü: Mustafa Necati Işık (AK Parti Beylikdüzü Ä°lçe BaÅŸkanı)

12. BeyoÄŸlu: Haydar Ali Yıldız (CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı ve 26. Dönem AK Parti Ä°stanbul Milletvekili)

13. Büyükçekmece: Mevlüt Uysal (Ä°BB mevcut belediye baÅŸkanı)

14. Çatalca: Mesut Üner (AK Parti Çatalca Ä°lçe BaÅŸkanı / Mimar)

15. Çekmeköy: Ahmet Poyraz (Mevcut belediye baÅŸkanı)

16. Esenler: M. Tevfik Göksu (Mevcut belediye baÅŸkanı)

erdogan2

17. Esenyurt: Azmi Ekinci (26. Dönem AK Parti Ä°stanbul Milletvekili)

18. Eyüpsultan: Deniz Köken

19. Fatih: Ergün Turan (TOKÄ° eski baÅŸkanı)

20. GaziosmanpaÅŸa: Hasan Tahsin Usta (Mevcut belediye baÅŸkanı)

21. Güngören: Fatih Özçiçek

22. Kadıköy: Özkan Özgül Yavuz

23. Kağıthane: Mevlüt Öztekin (AK Parti Kağıthane Ä°lçe BaÅŸkanı)

24. Kartal: Ebubekir TaÅŸyürek

25. Küçükçekmece: Temel Karadeniz (Mevcut belediye baÅŸkanı)

26. Pendik: Ahmet Cin (AK Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı)

27. Sancaktepe: Åžeyma DöÄŸücü (AK Parti Ä°stanbul Ä°l Kadın Kolları BaÅŸkanı)

28. Sultanbeyli: Hüseyin Keskin (Mevcut belediye baÅŸkanı)

29. Åžile: Ä°lhan Ocaklı (AK Parti Åžile Ä°lçe BaÅŸkanı)

30. ÅžiÅŸli: Nihal Yıldırım

31. Tuzla: Åžadi Yazıcı (Mevcut belediye baÅŸkanı)

32. Ümraniye: Ä°smet Yıldırım (KÄ°PTAÅž eski Genel Müdürü)

33. Üsküdar: Hilmi Türkmen (Mevcut belediye baÅŸkanı)

34. Zeytinburnu: Ömer Arısoy (Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı)

erdogan3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Aziz milletim, sevgili Ä°stanbullular, deÄŸerli dava ve yol arkadaÅŸlarım sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Tarih boyunca hep insanlığın gözbebeÄŸi olmuÅŸ, peygamber efendimizin övgüsüyle ÅŸereflenmiÅŸ tek bir taşına tüm servetlerin feda edildiÄŸi bu kutlu ÅŸehrin bahtiyar insanlarını selamlıyorum."

Bir ayağını Avrupa'ya diÄŸerini Asya'ya bastığı eÅŸsiz coÄŸrafyasında Türkiye'nin de dünyanın da her güzelliÄŸini içinde barındıran, kendisini sevmenin bir ömre bedel olduÄŸu bu ÅŸehrin tüm insanlarını selamlıyorum.

Bakınız bu ülkenin en güzel renklerinden biri olan merhum Cem Karaca bir ÅŸarkısında ne diyor? "Dur, bırak kaynasın kahvenin suyu. Bana Ä°stanbul'u anlat nasıldır? Bana BoÄŸazı anlat nasıl? Haziran titreyiÅŸleri kaçak yaÄŸmurlar ardı, yıkanmış kurunur muydu yine o yeditepe? Ana ÅŸefkati gibi sıcak güneÅŸte dur; bırak kalsın açma televizyonu. Bana Ä°stanbul'u anlat nasıldır? Åžehirlerin ÅŸehirlerini anlat nasıldır? BeyoÄŸlu sırtlarından yasak gözlerimle bakıp, köprüler, Sarayburnu, minareler ve Haliç'e deyiverdin mi bir selamı gizlice? Kokun Ä°stanbul gibidir, gözlerin Ä°stanbul gecesi. Åžimdi gel sarıl, sarıl bana kınalım. Gökkubbenin altında beraber çok ÅŸükür diyerek yeniden baÅŸlamanın hayali.

"TÜM BENLİĞİNÄ° Ä°STANBUL'A ADAMIÅž ADAYLARLA YOLA ÇIKACAÄžIZ"

Biz Ä°stanbul'u hep kahırla devraldık. Biz bugünlere getirdik. AK Parti olarak hem büyükÅŸehirde, hem de ilçelerde tüm benliÄŸini Ä°stanbul'a adamış adaylarla yola çıkacağız. Ä°stanbul güzel olduÄŸu kadar nazlı bir ÅŸehirdir. Öyle bir nazlı ki asla ihmale gelmez. Hizmette ihmale gelmez. Caddeleri çukurdan geçilmez, Haliç'i kokudan yanına varılmaz hale gelir. Ä°nsanı ihmale gelmez. Böyle bir ÅŸehirde ne aç açıkta, ne umutsuz yaÅŸamaya tahammül edemez. Bunun için biz Ä°stanbul'a hep layık olduÄŸu ÅŸekilde muamele etmenin çabası içinde olduk. 1994'te Ä°stanbul'un yönetimini devraldığımızda karşımızda öyle örselenmiÅŸ bir ÅŸehir vardı ki, kelimelerin tam anlamıyla yüreÄŸimiz cız etti.

"EN BÜYÜK SÄ°YASÄ° TEHDÄ°T"

Ä°stanbul için en büyük doÄŸal tehdit deprem ise en büyük siyasi tehdit de CHP zihniyetidir. CHP zihniyeti ne zaman bu ÅŸehrin başına musallat olmuÅŸsa Ä°stanbul acı çekmiÅŸtir. Ä°deolojik olarak bu partiye oy verenler dışında hiçbir vatandaşımız CHP'nin Ä°stanbul'a hizmet sunacağına inanmadığı için 24 senedir o zihniyeti büyükÅŸehire yaklaÅŸtırmadı.

erdogan1

"HER SEÇÄ°M DÖNEMÄ°NDE KILIKTAN KILIÄžA GÄ°RÄ°YORLAR"

Sadece konuÅŸuyor, sadece millete hakaret ediyorlar. Ne Ä°stanbul umurlarında, ne Türkiye umurlarında. Varsa yoksa kendi partilerindeki iktidar mücadelesi, adaycılık mücadelesi, hizipçilik mücadelesi. CHP neredeyse sadece bunlardan ibaret bir partidir. Kendileri de her seçimÅŸapkadan baÅŸka bir tavÅŸan çıkartmanın peÅŸine düÅŸüyorlar. Bir gün çarÅŸaflı kadınlara rozet takıyor, bir gün bölücü örgütün güdümüyle el takıyorlar, ertesi gün tam tersi görüÅŸleri savunan baÅŸka partiye göz kırpıyorlar. Her seçim döneminde kılıktan kılığa giriyorlar. Transferden transformasyona her türlü siyasi oyun bunlarda mubahtır. Milletimiz bunları ciÄŸerine kadar tanıyor.

"MÄ°LLETÄ°MÄ°Z ONU TANIR"

"Karga adını deÄŸiÅŸtirse de sesinden tanınır" CHP adını da deÄŸiÅŸtirse, kılığını da deÄŸiÅŸtirse milletimiz onu sesinden tanır. Nasıl mı tanır? Tek parti devrindeki zulmünden tanır, darbelere verdiÄŸi destekten tanır. Sokak teröristlerine sahip çıkmaktan tanır. Ä°nancına tarihine olan husumetinden tanır. Millete hakaret eden yöneticilerinden, milletvekillerinden tanır. Lafa gelince demokrat, özüne gelince simsiyah faÅŸist duruÅŸundan tanır. Milletimiz bunları 26 milyon 330 bin kiÅŸinin oyuyla seçilmiÅŸ cumhurbaÅŸkanını, asmakla, darbeyle tehdit eden o bed sesinden tanır. Bakın sahip çıkıyor. Niye? Al birini vur öbürüne. CHP hangi boyaya boyanırsa boyansın. Milletimiz onu tanır.

Unutmayın kimse AK Parti'ye oy vermek zorunda deÄŸil. Önce ahlakımızla, duruÅŸumuzla, mütevaziliÄŸimizle, deÄŸerlerimizle milletimizin gönlüne girecek, ardından yapacağımız hizmetlerle onların oyunu alacağız. Bir ÅŸeye çok dikkat edeceÄŸiz. Tevazu, samimiyet ve gayret. Biz 31 Mart'ta kampanyamızı gönül belediyeciliÄŸi üzerine bina ettik. Bunun baÅŸka bir yolu yoktur. Åžayet bu salonda milletimizin gönlüne girerek oyunu alamayacağına kalpten inanmayan tek bir kiÅŸi varsa, bilsin ki yanlış yerdedir.

ERDOÄžAN VE YILDIRIM'IN FOTOÄžRAFI SALONA ASILDI

Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki tanıtım toplantısı öncesi Ä°stanbul'un farklı ilçelerinden gelen partililer salonu doldurdu. Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları taşıyan katılımcılar, sık sık sloganlar attı.

binali2

Salonda kurulan platformun bir tarafında ErdoÄŸan, diÄŸer tarafında ise TBMM BaÅŸkanı Binali Yıldırım'ın fotoÄŸrafı yer alıyor. Toplantıyı, ulusal ve uluslararası basından birçok gazeteci takip ediyor.

binali3

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.