Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan elini öpmek isteyen öğrencilere ne yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'u anma programına katılan üniversite öğrencileriyle buluştu. Erdoğan, elini öpmek isteyenlere, "El öptürmüyorum. Annenizin, babanızın bir de hocanızın elini öpün." dedi.



umhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'u anma programına katılan üniversite öÄŸrencileriyle bir araya geldi.

Ä°stiklal Marşı'nın yazarı milli ÅŸair Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 82. yılı dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi'nde organize edilen programa katılan öÄŸrenciler sürprizle karşılaÅŸtı.

Program sonunda servis araçlarına binmeye hazırlanan öÄŸrenciler bir anda yanlarında duran makam aracından inen CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ı karşılarında görünce ÅŸaÅŸkınlık yaÅŸadı.

Daha sonra ErdoÄŸan'ın etrafını saran öÄŸrencilerden bazıları cep telefonlarıyla selfie çekti.

"ESRA ABLANIZLA GÖRÜÅžÜN, BÄ°R AYARLAMA YAPALIM"

ErdoÄŸan'ın öÄŸrencilerle bir araya geldiÄŸi anın görüntülerini CumhurbaÅŸkanlığı Ä°letiÅŸim BaÅŸkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından paylaÅŸtı.

Görüntülerde öÄŸrencilerle sohbet eden ErdoÄŸan, "BeÄŸendiniz mi Kongre Merkezimizi?" diye sordu. ÖÄŸrenciler ise "Çok güzeldi, çok beÄŸendik." yanıtını verdi. TÜRGEV Hümeyra Ökten Kız ÖÄŸrenci Yurdundan bir görevli ise ErdoÄŸan'ı yurtlarına davet etti.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ise davet teklifine "Esra (Albayrak) ablanızla görüÅŸün, bir ayarlama yapalım inÅŸallah." diye yanıt verdi.

"ANNENÄ°ZÄ°N, BABANIZIN BÄ°R DE HOCANIZIN ELÄ°NÄ° ÖPÜN"

ÖÄŸrencilerle selfie çeken ErdoÄŸan, elini öpmek isteyenlere, "El öptürmüyorum. Annenizin, babanızın bir de hocanızın elini öpün." dedi.

ErdoÄŸan'ın bu sözlerine bir öÄŸrencinin "Siz bizim için bir hoca, bir üstat deÄŸil misiniz?" karşılığını vermesi gülüÅŸmelere neden oldu.

(AA)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.