Sosyal Medya

Güncel

Ekrem İmamoğlu: Erdoğan'dan görüşme talep edeceğim

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı adayı olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'tan görüşme talep edeceğini söyledi.



Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, yerel seçimlere iliÅŸkin olarak CHP'nin Ä°stanbul adayı Ekrem Ä°mamoÄŸlu ile konuÅŸtu. Ä°mamoÄŸlu için "Trabzonlu olduÄŸunu bilmeseniz fark edemeyeceÄŸiniz bir Karadeniz aksanı var. Karadenizli yanı gerçekten kapı duvar tanımıyor" diyen Zeyrek, ÅŸunları aktardı:

"Beylikdüzü'nde yarıştığı AK Parti Belediye BaÅŸkan adayının tanıtım toplantısına katılmış. Beylikdüzü sınırlarındaki Ä°SKÄ° tesisinin açılış törenine kendisini ilçenin belediye baÅŸkanı olarak zorla davet ettirmiÅŸ. Görevde kaldığı süre boyunca 'Sevgi-Barış BuluÅŸmaları' toplantıları düzenleyip her partiden insanı bir araya getirmiÅŸ. Ä°lçesinde 'Demokrasi Sokağı' yapıp, bütün partileri orada kendilerini anlatmaya çağırmış.

"ERDOÄžAN'DAN GÖRÜÅžME TALEP EDECEĞİM"

"Kampanyaya baÅŸlamadan eski baÅŸkanları ziyaret edip önerilerini alacağım" dedi. Bugün Bedrettin Dalan ve Nurettin Sözen'le randevusu varmış. Aklıma direkt CumhurbaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸan geldi. Sorunca, "Evet hem Sayın CumhurbaÅŸkanı hem Kadir TopbaÅŸ'tan görüÅŸme talep edeceÄŸim" karşılığını verdi. Ä°lk izlenim, Ä°mamoÄŸlu'nun klasik bir CHP'li olmadığıydı. Tatlı dili ile birçok kapıyı aralayacağını da düÅŸündüm. Yeni bir isim olması, hedef tahtasına konulmasını saÄŸlayacak bir bagajı bulunmaması da büyük avantaj. Binali Yıldırım'ın iÅŸi gerçekten zor gibi görünüyor."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.