Sosyal Medya

Güncel

AK Partili başkan, İYİ Parti'ye geçti

Elazığ'daki Maden ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Musa Orhan, partisinden istifa edip İYİ Parti'ye geçti.



AK Parti'den istifa ederek Ä°YÄ° Parti'ye katılan Maden Belediye BaÅŸkanı Musa Orhan, "Ä°YÄ° Parti'nin Elazığ'da belediye seçimlerinde büyük bir zaferle çıkacağına inancım tam" diye konuÅŸtu.

Ä°YÄ° Parti'nin Maden Belediye BaÅŸkan adayı belli oldu. Bağımsız olarak Maden'den Belediye BaÅŸkanı seçilen, ardından da AK Parti saflarında yerini alan Musa Orhan, Ä°YÄ° Parti'ye geçti.

Orhan'ın parti rozeti teÅŸkilat binasında düzenlenen törenle takıldı. Ä°YÄ° Parti Elazığ Ä°l BaÅŸkanı Mevlüt Or, Ä°YÄ° Parti'nin Elazığ Belediye BaÅŸkan adayı olarak Ali ÅžekerdaÄŸ'ın isminin açıklanmasının büyük bir coÅŸkuyla karşılandığını ve Ä°YÄ° Parti'nin belediye seçimlerinden zaferle çıkacağını söyledi. Or sözlerini ÅŸöyle sürdürdü: Ä°nanç ve düÅŸünce hürriyetine saygılı, milli ve manevi deÄŸerlerine baÄŸlı, medeniyetlere giden yolun taÅŸlarını döÅŸeye döÅŸeye gelen cesurlar hareketidir. Türkiye'de olduÄŸu gibi ilimizde de her gün geliÅŸen, büyüyen Ä°YÄ° Parti'nin Elazığ'da belediye seçimlerinde büyük bir zaferle çıkacağına inancım tamdır. Ali ÅžekerdaÄŸ adayımız olduktan sonra hem partide hem kamuoyunda büyük bir heyecan oluÅŸmuÅŸtur. Bu heyecan ilçelerde etkisini göstermiÅŸtir. Bugünde Maden Belediye BaÅŸkanımız Sayın Musa Orhan'ın aramıza katılması cesurlar hareketine büyük bir güç kazandırmıştır. DeÄŸerli baÅŸkanım Musa Orhan'ın Ä°YÄ° Parti'ye katılması bizleri onurlandırmıştır. Kendileri tebrik ediyorum. BaÅŸarılar diliyorum. Aramıza hoÅŸ geldin diyorum.

Maden Belediye BaÅŸkanı ve Ä°YÄ° Parti Maden Belediye BaÅŸkan Adayı Musa Orhan ise ÅŸunları kaydetti: "Bizler inÅŸallah hayatımızın her safhasında bütün bireylere karşı, partili partisiz her insanımıza karşı iÅŸte, aÅŸta, gönülde, yürekte, hayatımızın her safhasında hep birlikte iyi olup iyi davranacağız ki hep birlikte iyi olalım. Çok fazla söze gerek yok. Ä°nÅŸallah 2019 Mart yerel seçimlerinde daha önce 2 dönem yapmış olduÄŸum belediye baÅŸkanlığını Ä°YÄ° Parti çatısı altında devam etmeye çalışacağız, gayret göstereceÄŸiz. Yerel seçimlerde büyük bir baÅŸarı saÄŸlayacağımıza inancım tam."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.