Sosyal Medya

Güncel

Yurt dışı ve yurt içinde operasyonlar: 40 kişi gözaltına alındı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce il genelinde çok sayıda adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Aralarında Özel Harekat ekiplerinin de yer aldığı 250 polisin katıldığı operasyonda 40 şüpheli gözaltına alınırken, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.



Ä°l genelinde uyuÅŸturucu satışını engellemek ve tacirleri yakalamak için çalışmalarına devam eden Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü Narkotik Suçlarla Åžube MüdürlüÄŸü ekipleri, toplam 250 polisin katılımıyla 32 ayrı adrese operasyon düzenledi. EÅŸ zamanlı ÅŸafak baskınına Özel Harekat ekipleri de destek verdi. Teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen adreslerde yapılan kontrol ve aramalar sonucunda 40 kiÅŸinin gözaltına alındığı, yüklü miktarda narkotik madde ele geçirildiÄŸi açıklandı. Ekiplerin, Esenyurt'ta bir eve girdiÄŸi nefes kesen anlar görüntülere yansıdı.

YURT DIÅžINDAKÄ° Ä°LK UYUÅžTURUCU OPERASYONUNUN DEVAMI

Öte yandan, Sırbistan-Bulgaristan sınırında dün gerçekleÅŸtirilen operasyonda Türkiye'ye gönderileceÄŸi belirlenen 500 bin extasy hap ele geçirilmiÅŸti. Türkiye'nin yurt dışında gerçekleÅŸtirdiÄŸi ilk operasyon olma özelliÄŸi taşıyan operasyonda elde edilen bilgiler ışığında bu sabah Ä°stanbul'da operasyonun düÄŸmesine basıldığı bilgisine ulaşıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.