Sosyal Medya

Güncel

Netenyahu yine haddini aştı:Erdoğan ve Türk ordusu hakkında skandal sözler

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk ordusu hakkında skandal sözler söyledi. Netanyahu yaptığı açıklamada "Kuzey Kıbrıs'ın işgalcisi, ordusu Türkiye'nin içindeki ve dışındaki Kürt köylerinde kadınları ve çocukları katleden Erdoğan İsrail'e vaaz vermesin" ifadelerini kullandı.



Netanyahu, Türkiye CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ı hedef aldığı açıklamasında Türk ordusu hakkında skandal sözler sarf etti. Binyamin Netanyahu paylaşımında ÅŸu ifadeleri kullandı:

"Kuzey Kıbrıs'ın iÅŸgalcisi, ordusu Türkiye'nin içindeki ve dışındaki Kürt köylerinde kadınları ve çocukları katleden ErdoÄŸan Ä°srail'e vaaz vermesin."

ERDOÄžAN: BÄ°Z MAZLUM DURUMDA OLANA TEKMEYÄ° ATMAYIZ

ErdoÄŸan bugün TÜGVA 3. OlaÄŸan Genel Kurulu'nda yaptığı konuÅŸmada, “Ahlakı güzel insan her yer yaÅŸta güzeldir. Sözlerin tatlı, tavırların zarif olsun. Yere yıktığın düÅŸmanını tekmeleme, sen Ä°srail’deki Yahudi deÄŸilsin. Zira onlar yere devirdikleri bırak erkeÄŸi, kadını, çocuÄŸu bile tekmelerler. Biz Müslümana ne yakışır? Alicenaplık yakışır. Biz maÄŸdur, mazlum durumunda olana tekmeyi atmayız. Karşımızda ‘YiÄŸitsen dik olarak gel, haddini bildirelim’ deriz.” demiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.