Sosyal Medya

Güncel

Mazhar Alanson o şarkısının hikayesini açıkladı

Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson,Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde dinleyicileri ile buluştu. Alanson ünlü şarkısı "Yandım" adlı şarkısının hikayesini sahnede anlattı.



Saatler öncesinden uzun kuyrukların oluÅŸtuÄŸu konserde Mazhar Alansonhayranları salonu tıklım tıklım doldurdu. Yandım Yandım, Sarı Laleler, Ah Bu Ben, Ele Güne Karşı gibi unutulmaz eserlerini seslendiren Mazhar Alanson, seyircilere'Ara verelim mi? diye sordu. Seyircilerden gelen 'hayır' yanıtı üzerine Mazhar Alanson aralıksız iki saat sahnede kaldı.

'YANDIM'I MEDÄ°NE'DE YAZDIM'

Sahnede ÅŸarkıların hikayesini de anlatan Mazhar Alanson ''Yandım ÅŸarkısını Medine'de yazdım. Ä°lk gün çıktım 'Yandım' satırını not ettim. Ä°kinci gün 'Ah ki ne yandım'ı ekledim. Derken bir bakıyorsun arkasından 'Bana Åžarkılar Söyleten Kadın' geliyor. Sonra ÅŸarkılar söyleten bir kadın olmuÅŸ herhalde. 'Baka baka doyamadım hem kokladım da' tamamen Kabe'ye yazılmıştır. Åžarkılarımı satır satır toplarım. Sezen gibi 15 dakikada yazamam, 3-4 ayda yazarım ben. Bu satırları bir araya getirmek de fakirin iÅŸi. Onu da ben yapabiliyorum. YaÅŸamadığım hiçbir ÅŸeyi satırlarıma geçirmedim'' dedi.

'Ä°LK KEZ ÅžARKILARIN SÖZLERÄ°NÄ° DUYDUM'

Grubun diÄŸer üyeleri Fuat ve Özkan olmadan sahneye çıkan Mazhar Alanson'un 'Üçümüz beraberken hep eÄŸlenceli ÅŸarkılar istiyorlar. Ä°lk kez ÅŸarkıların sözlerini duydum' sözleriyle salon kahkahaya boÄŸuldu.

Üsküdar Belediye BaÅŸkanı Hilmi Türkmen ise Alanson'a ÅŸu sözlerle teÅŸekkür etti: ''Bu salonda çok programlar yaptık. Ä°lk kez böylesine büyük bir coÅŸku görüyorum. Üç kuÅŸağın sevgisini kazanmış ve gurur kaynağımız olan Mazhar Alanson'u Üsküdar'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.''

Alanson, konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.