Sosyal Medya

Güncel

İbrahim Tatlıses AK Parti'ye üye oldu

İzmir'de ikamet eden ve 24 Haziran seçimlerinde İzmir 1'inci bölgeden AK Parti milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses, AK Parti'ye resmen üye oldu. Tatlıses, üyelik başvurusunu Narlıdere İlçe Başkanlığı'ndan yaptı.



Ä°zmir'de yaÅŸayan türkücü Ä°brahim Tatlıses, AK Parti'ye resmen üye oldu. Üyelik formunu Narlıdere Ä°lçe BaÅŸkanlığı'na teslim eden Tatlıses'in mesleÄŸi 'Ses sanatçısı' olarak yer aldı.

24 Haziran'da yapılan milletvekilliÄŸi genel seçimlerinde, Ä°zmir 1'inci bölgeden AK Parti milletvekili aday adayı olan Ä°brahim Tatlıses, aday gösterilmemiÅŸti. Seçimlerden önce AK Parti tarafından yapılan temayül yoklaması için teÅŸkilat turu da yapan ve temayül yoklamasına katılan Tatlıses, aday listesine yazılmadı.

Narlıdere'de form doldurdu

Ä°kametgahı Narlıdere'de bulunan Tatlıses, yerel seçimler öncesi AK Parti'ye üye olmak için resmi baÅŸvurusunu yaptı. AK Parti Narlıdere Ä°lçe BaÅŸkanlığı'nın üyelik formunu dolduran Tatlıses, 'meslek' bölümüne, 'ses sanatçısı' yazdı. Ä°brahim Tatlıses formda 7 çocuÄŸunun bulunduÄŸunu belirtti. Narlıdere Ä°lçe TeÅŸkilatı, Tatlıses'in üyelik baÅŸvurusunu kabul etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.