Sosyal Medya

Güncel

Mansur Yavaş: Kamuoyuna açıklayamadığım bir sürü hatamız oldu

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Mansur Yavaş, seçimi kazanacaklarını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. "Şimdi kamuoyuna açıklayamadığım bir sürü hatalarımız da oldu" diyen Yavaş, "O hataları not aldık. Bunları ortadan kaldıracak şekilde hazırlanıyoruz" ifadesini kullandı.



CHP'nin Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Mansur YavaÅŸ, YeniçaÄŸ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan'a konuÅŸtu.

GeçmiÅŸte bir takım hatalar yaptıklarını ancak bu seçimde iÅŸi ÅŸansa bırakmyarak kazanacaklarını belirten YavaÅŸ, "Ä°ÅŸi ÅŸansa bırakmayacağız. Åžimdi kamuoyuna açıklayamadığım bir sürü hatalarımız da oldu. Benden de belki kaynaklanan olmuÅŸtur veya ekip arkadaÅŸlarımızdan da kaynaklanan olmuÅŸtur, bunların hepsi kafamızda olduÄŸu için bunları aÅŸacak bir çabanın içerisine giriyoruz ÅŸimdi" diyen YavaÅŸ, devamında "O hataları not aldık. BaÅŸtan itibaren bu hataları bir daha yapmamak ya da eksikleri not aldık diyim. Bunları ortadan kaldıracak ÅŸekilde hazırlanıyoruz. Zaten kafamda not olarak vardı, bunları sayın genel baÅŸkanlara da sunacağım ikisini de ziyaretimde. Ä°nÅŸallah tesadüfe veya ÅŸansa fırsat bırakmayacağız bu sefer" ifadesini kullandı.

YavaÅŸ, "Sandıklara daha güçlü sarılacaksınız" yorumu üzerine de ÅŸunları söyledi:

Aynen. Onu hem manuel, hem dijital olarak saÄŸlamasını birkaç koldan yapacağız bu sefer. Onun sistemini, yazılımını hazırladık arkadaÅŸlarla. Ayrıca bir android uygulamamız var, hemen bugün yarın devreye giriyor. Mansur YavaÅŸ takipçileri ile ilgili android uygulamamız girecek. Oradan da yapacağımız faaliyetlerin hepsini eylem birliÄŸi olacak ÅŸekilde yönlendirmeye çalışacağız. Bunun bir belediye seçimi olduÄŸunu, harp olmadığını veya bir ÅŸeyin referandumu olmadığını Ankara'yı yönetecek kiÅŸinin seçileceÄŸi konusundan dışarı çıkılmaması gerektiÄŸi konusunda bir propaganda birliÄŸi saÄŸlamak için böyle bir uygulama hazırlamıştık onu da bugün yarın iÅŸleme sokuyoruz. Oradan da yöneteceÄŸiz bütün Ankara'yı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.