Sosyal Medya

Güncel

Habertürk yazarı: Gül'ün en yakınındaki isime yeni parti iddialarını sordum

'Abdullah Gül, 55 milletvekili ile yeni parti kuracak' iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ankara'yı sallayan iddiaları köşesine taşıyan Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Gül'ün en yakınındaki isimle görüştüğünü ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını yazdı.



Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, 11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül'ün yeni parti kuracağı yönündeki iddialara iliÅŸkin Gül'e en yakın isimle görüÅŸtüÄŸünü dile getirirken, iddiaların gerçeÄŸi yansıtmadığını yazdı.
 
ABDULLAH GÜL'ÜN EN YAKININDAKÄ° Ä°SÄ°M AÇIKLADI
 
11.CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül'ün en yakınındaki isimle görüÅŸtüÄŸünü belirten gazeteci Sarıkaya, "Hani çok yakın eÅŸ, dost, akraba, 'yediÄŸi içtiÄŸi ayrı gitmeyen' diye tanımlanır ya… Öyle bir isim… Önemli karar anlarında hep 11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül’ün yanında yer aldı. En azından kararını ilk dile getirdiÄŸi kiÅŸilerden biriydi… Son günlerde Gül’ün 55 milletvekili ile parti kuracağı haberi yayılınca merak edip aradım" ifadelerine yer verdi.
 
'TAM BÄ°R DELÄ° SAÇMASI'
 
Söz konusu iddiaların kesin bir dille yalanlandığını belirten Sarıkaya, "Soruyu sormamla baÅŸladı, bitene kadar tepkisini sert dille sürdürdü. Dedi ki, 'Yalanın dik alası… Tam bir deli saçması… Bir deli kuyuya bir taÅŸ attı, 40 akıllı çıkarmaya çalışıyor…' Son günlerde Anadolu’da birilerinin Abdullah Gül ve Ali Babacan adına parti kurma faaliyeti yaptığı haberlerinin geldiÄŸini ilettim. 'Ali Bey'i (Babacan) bilmem, ama Abdullah Bey'in (Gül) böyle bir uÄŸraşı yok. Bundan da eminim…'" ifadelerini aktardı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.