Sosyal Medya

Güncel

CHP’nin İstanbul ve Ankara adayları kesinleşti: Canlı yayında duyurdu

'CHP’nin İstanbul ve Ankara adayları kim olacak?' sorusu yanıt buldu. Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Fox Tv canlı yayınında Ankara için Mansur Yavaş İstanbul için de Ekrem İmamoğlu isimlerinin kesinleştiğini açıkladı



Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Ä°YÄ° Parti ile seçim ittifakında mutabakata varmasının ardından gözler özellikle büyük ÅŸehirlerin adaylarına çevrildi.

ANKARA ADAYI MANSUR YAVAÅž, Ä°STANBUL ADAYI EKREM Ä°MAMOÄžLU

Fox Tv’de yayınlanan sabah programına konuk olan ve süreci deÄŸerlendiren Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, ‘Ankara için Mansur YavaÅŸ kesinleÅŸti mi?’ sorusuna “Evet Ankara için Mansur YavaÅŸ, Ä°stanbul için de Ekrem Ä°mamoÄŸlu kesinleÅŸti. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim” yanıtını verdi.

Ä°MAMOÄžLU Ä°ÇÄ°N AYRI LANSMAN YAPILACAK

Ekrem Ä°mamoÄŸlu’nun isminin açıklanmasının ayrıca tek başına yapılacağını ifade eden Zeyrek ÅŸunları söyledi: “Büyük ihtimalle ayın 18’inden sonra büyük ÅŸehirler açıklanacak. Ä°stanbul baÅŸka bir tarihte lansman gibi büyük gösteriÅŸli bir törenle yapılacak. Ä°ki aday da kesinleÅŸti. Çünkü Mansur YavaÅŸ meselesi isimle ilgili deÄŸil parti ile ilgiliydi. O sorun da çözüldükten sonra kesinleÅŸti.”

ANKARA Ä°ÇÄ°N ANKETLERDE SON DURUM

Bu arada anketler de geliyor. Burada ifade etmek yasalara göre doÄŸru deÄŸili ama Ankara’da çok çekiÅŸmeli bir yarış olacak gibi görünüyor. Kafa kafaya hatta birinin önde olduÄŸunu söylüyor bütün anketler. Yani AK Parti için daha zor bir süreç olacak gibi görünüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.