Sosyal Medya

MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayını geri çekti

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Cumhur ittifakı görüşmeleri çerçevesinde, MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın'ın geri çekildiği belirtti.



MHP Aydın il teÅŸkilatında konuyla ilgili bir açıklama yapan Burak Pehlivan; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Aydın BüyükÅŸehir Adayını belirleyen ve açıklayan ilk parti olduk. Ä°ttifak görüÅŸmelerinin askıya alındığı dönemde belirlediÄŸimiz Aydın BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayımız ve Germencik Belediye BaÅŸkanımız Ümmet Akın'ı kamuoyuna tanıtmıştık. Ancak son geliÅŸen Cumhur ittifakı görüÅŸmeleri çerçevesinde Milliyetçi Hareket Partisi Aydın BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ümmet Akın'ın adaylığının geri çekildiÄŸi bilgisi Aydın Ä°l BaÅŸkanlığımıza ulaÅŸmıştır. MHP, Aydın BüyükÅŸehir Belediyesi için aday çıkarmayacaktır. MHP Genel BaÅŸkanı Dr. Devlet Bahçeli Bey'in emrinde, Aydın ve hemÅŸerilerimiz için ittifak hassasiyeti içinde çalışmalarımıza devam edeceÄŸiz" dedi.
 
Cumhur Ä°ttifakının Aydın'da baÅŸarılı olması için tüm teÅŸkilatlar olarak çalışacaklarını ifade eden Pehlivan, "Türkiye ve büyük Türk milleti için büyük önem arz eden Cumhur Ä°ttifakının yarınlar için güçlü kılınması konusunda her dava arkadaşım; ülkücüye yakışır ÅŸuur içinde hareket etmektedir, etmeye de devam edecektir. Önce ülkem, sonra partim ilkesi Miliyetçi-Ülkücü hareket için söylemden daha ötesi bir ÅŸuur halidir. Kutlu davamıza, partimize yakışır çalışmaları ile hemÅŸerilerimizin gönlünde taht kuran Ümmet Akın BaÅŸkanımız ile nice zaferlere ulaÅŸacağımıza olan inancımı da belirtmek istiyorum. Ä°l BaÅŸkanlığımız ve on yedi ilçe teÅŸkilatımız ile Cumhur Ä°ttifakının Aydın ilinde güçlü ÅŸekilde tecelli etmesi için çalışacağız” diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.