Sosyal Medya

Cemal Kaşıkçı'nın kan izlerini temizlemek için 15 ton su kullanılmış

Geçtiğimiz 2 Ekim günü Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluk binasına giren ve kendisinden bir daha haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın vahşice öldürülme olayına ilişkin çok çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı. Akit’in edindiği konsolosluğun son üç aylık su kullanım bilgilerine göre cinayetin işlendiği süreçte diğer aylara göre fazladan 15 ton su tüketimi vuku buldu.



Hac mevsimini de kapsayan, konsolosluÄŸun yoÄŸun ziyaretçi çektiÄŸi yaz dönemi olan aÄŸustos-eylül aylarında bile günlük ortalama 1,44 ton su tüketimi gerçekleÅŸtiren Suudi Arabistan’ın Ä°stanbul BaÅŸkonsolosluk binasında, gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürüldüÄŸü ekim ayında günlüÄŸe vurulduÄŸunda su tüketimi 2 tonu aÅŸmış. 11 Ekim’den Kasım’a sarkan fatura döneminde de bu tüketimin tekrar eski 1,5 ton seviyesine dönmesi, Kaşıkçı’nın katledildiÄŸi süreçte yoÄŸun su tüketimi gerçekleÅŸtirildiÄŸini ortaya koydu.
 
Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın katledilmesinde vahÅŸice kesilmesi ve/veya asitle eritilmesi gibi senaryolar gündeme gelmiÅŸti. Konsolosluk binasındaki su tüketimindeki olaÄŸandışı artışın bu senaryolara ne gibi etkisi olacağı merak konusu.
 
 
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.