Sosyal Medya

Güncel

Kamil Okyay Sındır'da aday oldu: İzmir'de CHP'nin adayı kim olacak?

Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'de Kamil Okyay Sındır'ın da aday olduğunu yazdı. Sındır, yaptığı açıklamada, "Halk ve örgütümüz belediye başkanlığında görmek isterse şevkle, heyecanla bu görevi yaparım" dedi.



Aziz KocaoÄŸlu'nun bırakma kararı almasının ardından herkes "CHP'nin Ä°zmir adayı kim olacak?" sorusuna yanıt arıyor. Pek çok ismin adaylığı gündeme gelirken ÅŸu ana kadar netleÅŸen bir isim yok. Öte yandan Sındır, Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk, Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı için CHP'de Kamil Okyay Sındır'ın da aday olduÄŸunu yazdı.

'KENDÄ°SÄ°NDEN ÇOK PARTÄ°SÄ° Ä°ÇÄ°N ÇALIÅžIYOR'

Sındır için "2009- 2014 arasında Ä°zmir- Bornova Belediye BaÅŸkanlığı görevinde bulundu. Åžu anda kendisinden çok partisi için çalışıyor. Trabzon'dan geldi, yine parti görevi icin Bartın'a gitti." ifadelerini kullanan Öztürk yazısının devamında ÅŸu ifadelere yer verdi;

Aday adayları arasında adı geçen Sındır, “Ben seçimlerde milletvekili adayı olarak partimize oy istedim. Belediye baÅŸkanı olma talebinde bulunma hakkını kendimde görmem. Halk ve örgütümüz belediye baÅŸkanlığında görmek isterse ÅŸevkle, heyecanla bu görevi yaparım” diyor.

Sındır, AKP-MHP ittifakının İzmir'de beklediği sonucu alamayacağına inanıyor.

Kamil Okyay Sındır'a göre “BüyükÅŸehiri kazanamama” diye bir riskleri yok. Bıçak sırtı seçimi aldıkları ya da kaybettikleri ilçelerde, Ä°YÄ° Parti seçmeninin oylarına ihtiyaç var. DoÄŸru adaylarla Ä°zmir'de bugünkünden daha iyi duruma gelineceÄŸine inanıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.