Sosyal Medya

Güncel

Melih Gökçek'ten canlı yayında çarpıcı açıklamalar

CNN Türk'te yayınlanan gazeteci Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına telefonla bağlanan Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten çarpıcı açıklamalar geldi.



Programda gazeteciler AK Parti ve CHP'nin Ankara adayını tartıştı. Ankara üzerine konuÅŸan gazetecilerin Melih Gökçek zamanında yapılan dinozor parkla ilgili eleÅŸtirileri üzerine Gökçek canlı yayına baÄŸlandı.

Melih Gökçek'in programda yaptığı açıklamalardan satır baÅŸları;

- Ben Mehmet Özhaseki'nin adaylığını çok istedim.

- Sayın Bahçeli'nin benim için kullandığı ifadeler beni onore etmiÅŸtir. Ben bunu hayatım boyunca unutmayacağım. Benim için Bahçeli'nin söyledikleri ÅŸereftir. Ben hayatım boyunca bölen olmadım, bundan sonra da böyle olacak. Sayın Özhaseki'nin geçmiÅŸi ülkücüdür. Sağı toparlayacak isimdir. Özhaseki tam bir ittifak adayıdır. Tak diye oturmuÅŸtur.

CHP'de son dakika 'Mansur YavaÅŸ' geliÅŸmesi! Bir araya gelecekler...

- Sayın Mansur YavaÅŸ 44 almış ÅŸimdi 44 cepte. Yok öyle bir ÅŸey. Ben mesela 55 adıktan sonra birisinde 38.5 aldım birisinde 45 aldım. Bu ne demek? Demek ki her seçimin ayrı ÅŸartı var, ayrı deÄŸerlendirmesi var.

- Mansur YavaÅŸ'ın karşısında Özhaseki gibi klas bir isim var. Peki Mansur YavaÅŸ kimdir? Beypazarı'nda iki dönem belediye baÅŸkanlığı yapmış. Ve 2 dönem belediye baÅŸkanlığı döneminde 1 tane turistler için tuvalet yapmamış, Millet AyaÅŸ'a gidiyordu tuvalet için! Böyle bir belediye baÅŸkanını kalkıp Özhaseki ile nasıl mukayese edeceksiniz?

- Sayın Özhaseki'ye elimden gelen desteÄŸi vereceÄŸim. Bana ne görev düÅŸüyorsa onu yapacağım.

- Osman görev verilse de verilmese de partisi ve davası için elinden gelen tüm çabayı sarf edecektir. CumhurbaÅŸkanımız ne görev verir onu bilemiyorum

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.