Sosyal Medya

Filistin İçişleri Bakanlığı: 6 İsrail ajanını idam edeceğiz

Gazze’deki Filistin İçişleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı askeri mahkeme, Siyonist İsrail rejimi lehine çalışan 14 ajan hakkında 6’sı idam olmak üzere çeşitli cezalar verdi.



Gazze’deki Filistin Ä°çiÅŸleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı’na baÄŸlı askeri mahkeme, Siyonist Ä°srail rejimi lehine çalışan 14 ajan hakkında 6’sı idam olmak üzere çeÅŸitli cezalar verdi.

Fiem'in aktardığına göre kararlar bu sabah Askeri Yargı Heyeti binasında düzenlenen basın toplantısında Filistin Ä°çiÅŸleri Bakanlığı sözcüsü Ä°yad El-Bezm ve Askeri Yargı Heyeti BaÅŸkanı Nasır Süleyman tarafından açıklandı.

 

Ä°yad El-Bezm, bu kararların iÅŸgal rejimi hesabına çalışan ajanlara kaçınılmaz sonlarının bu olacağı mesajı verdiÄŸini söyledi.

Güvenlik güçlerinin önemli bir baÅŸarıya imza attıklarını kaydeden El-Bezm, iÅŸgal rejimi ajanlarını çembere alarak bir çok olayı çözdüÄŸünü ifade etti.

El-Bezm, güvenlik güçlerinin ajanlara darbe vurarak Gazze Åžeridi’nde gerçekleÅŸtirmeyi planladıkları birçok eylemi önlediÄŸini söyledi.

Filistin Ä°çiÅŸleri Bakanlığı’nın direniÅŸi koruduÄŸunu belirten El-Bezm, ajanlara da seslenerek, iÅŸgal rejiminin kendilerini koruyamayacağını ve adaletin elinin onlara ulaÅŸacağını bildirdi.

Askeri Yargı Heyeti BaÅŸkanı Nasır Süleyman da ajanlığın tehlikesine ve cezasının ağırlığına dikkat çekerek Filistinlileri uyardı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.