Sosyal Medya

Güncel

Çok konuşulan olayın son perdesi: İYİ Parti'ye geçiyor

MHP'den istifasının ardından siyasette son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın İYİ Parti'ye geçeceği öne sürüldü.



Ä°YÄ° Parti’ye yakınlığıyla bilinen YeniçaÄŸ gazetesi, MHP’den istifa eden Mersin BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Burhanettin Kocamaz’la ilgili bir iddiayı yazdı. Habere göre, 31 Mart’taki yerel seçimlerde tekrar aday olacağını duyuran Kocamaz, Ä°yi Parti’ye katılıyor.

Haberde, Kocamaz’ın yarın Ä°yi Parti'nin Meclis Grup toplantısına katılacağı, burada kendisine parti rozeti takılacağı öÄŸrenildi. Kocamaz, MHP’den yeniden aday gösterilmemiÅŸ, 20 Kasım 2018’de düzenlediÄŸi basın toplantısında da partisinden istifa ettiÄŸini duyurmuÅŸtu.

Kocamaz, özetle ÅŸunları söylemiÅŸti:

“Mersin’in her tarafında insanlar bize yapılan bu uygulamanın bir haksızlık olduÄŸunu ifade ediyor. Hangi siyasi partiden olursa olsun bizimle yol yürüyeceÄŸini ve mutlaka bir ÅŸekilde aday olmak mecburiyetinde olduÄŸumuzu ifade ediyor. Elbette büyük mücadeleler içerisinden geçmiÅŸ, hatta ÅŸu an kurÅŸunlardan, bombalardan kurtulduÄŸu için uzatmaları oynayan bir kardeÅŸiniz olarak böyle bir haksızlığı, vefasızlığı hak etmediÄŸimizi düÅŸünüyoruz. Bizimle yola çıkan arkadaÅŸlarımızı öksüz bırakmamak ve onların ısrarlarının sonucunda yeniden aday olarak Mersin’e hizmet startını verdiÄŸimizi bir kez daha ilan ediyoruz. Aslında yapılan bu hareket sadece bana deÄŸil 1994’ten bu yana bizimle yol yürüyen, bize güvenen ve Mersin’i birlikte yönetelim, birlikte büyütelim anlayışıyla yola çıktığımız tüm Mersinlilere yapılmış bir harekettir. Dolayısıyla ben bütün Mersinli hemÅŸehrilerimi, Mersin tarihinde ilk defa bir yürük çocuÄŸunun Mersin BüyükÅŸehir Belediyesi’nde yönetime gelmesine rahatsız olanlara karşı birlik ve beraberliÄŸe davet ediyorum.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.