Sosyal Medya

Güncel

CHP'de sürpriz istifa: AK Parti'ye geçti

CHP Şırnak eski il başkanı Mehmet Uğur, 22 yıldır hizmet ettiği partisinden istifa ederek, o dönemki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti'ye geçti.



CHP'den istifa eden Şırnak eski il baÅŸkanı Mehmet UÄŸur, yönetimi ile birlikte partisinden istifa ederek törenle AK Parti'ye geçti. AK Parti Şırnak Ä°l BaÅŸkanlığı'nda düzenlenen törene Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Ä°brahim Halil Erkan, Belediye BaÅŸkan adayı Mehmet Yarka, partililer ve vatandaÅŸlar katıldı. AK Parti'ye geçen UÄŸur'a parti rozetini, Ä°l BaÅŸkanı ibrahim Halil Erkan taktı.

AK PARTÄ°LÄ°YÄ°Z AK PARTÄ°'YE ÇALIÅžACAÄžIZ

Törende kısa bir konuÅŸma yapan eski CHP'li yeni AK Partili UÄŸur, "Bütün ömrüm Cumhuriyet Halk Partisi'nde geçti. 22 yıl CHP Şırnak Ä°l BaÅŸkanlığı'nı yaptım. Bir vesileyle CHP Şırnak MilletvekilliÄŸi adaylığı bana verilmeyince, hiç tanımadığımız bir arkadaÅŸ gösterildi. Seçimden sonra, 26 Haziran'da partiden istifa ettim. Ä°l yönetimi, merkez yönetimi, ilçe yönetimi ve yönetim kurulu olduÄŸu gibi kurultay delegeliÄŸinden istifa ettik. Bugünden itibaren bütün arkadaÅŸlarımla birlikte, AK Partiliyiz ve AK Parti'ye çalışacağız. Şırnak Belediye BaÅŸkanlığı'nı da alacağız. Biz 24 Haziran CumhurbaÅŸkanlığı seçiminden üç gün sonra CHP'den 120 kiÅŸi istifa ettik. Eski il yönetim kurulu, merkez ilçe kurulu ve ilçe baÅŸkanı yakında AK Parti'ye geçecek. Bundan sonra yerimiz burasıdır. Yuvamız burası olacak" dedi.

AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Ä°brahim Halil Erkan da yaptığı konuÅŸmada, Mehmet UÄŸur ve arkadaÅŸlarına teÅŸekkür ederek, "Şırnaklı bir siyaset adamı olan, Şırnaklı bir deÄŸer olan, sadece siyasetçi vasfıyla deÄŸil, aynı zamanda da bir aile büyüÄŸümüz olan Mehmet UÄŸur beyi de bugün bizim partimizin içinde görmekten de ayrı bir mutluluk duyuyoruz" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.