Sosyal Medya

Güncel

Meteoroloji'den kritik uyarı! Yarına dikkat

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Marmara ve Batı Karadeniz'de hava sıcaklıklarının 2 ila 8 derece azalacağı öğrenildi.



Marmara ve Batı Karadeniz'de yarın hava sıcaklıklarının hissedilir derecede, kuzey ve batı bölgelerde 2 ila 8 derece azalacağı, diÄŸer yerlerde önemli bir deÄŸiÅŸiklik olmayacağı bildirildi.

Meteoroloji Genel MüdürlüÄŸünden yapılan duyuruya göre, yarın Marmara, Ege, Batı Akdeniz, DoÄŸu Akdeniz'in doÄŸusu, Ä°ç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz, DoÄŸu Karadeniz kıyıları, DoÄŸu Anadolu'nun batısı, GüneydoÄŸu Anadolu ile GümüÅŸhane çevrelerinin yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yaÄŸmur ve saÄŸanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarında gök gürültülü saÄŸanak, Trakya'da karla karışık yaÄŸmur ve yer yer kar ÅŸeklinde olacağı öngörülürken, Ä°stanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, MuÄŸla, Isparta'nın güneydoÄŸusu ve Kuzey Ege kıyıları ile bu akÅŸam Ankara, Çankırı, Kırıkkale ve Çorum çevrelerinde kuvvetli, Antalya'nın doÄŸu ilçelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

2 ila 8 derece azalacak

Hava sıcaklıklarının Marmara ve Batı Karadeniz'de hissedilir derecede olmak üzere kuzey ve batı bölgelerde 2 ila 8 derece azalacağı, diÄŸer yerlerde önemli bir deÄŸiÅŸiklik olmayacağı belirtildi.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoÄŸu, doÄŸu kesimlerle bu akÅŸam iç bölgelerde güney ve güneybatı yönlerinden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyıları ile bu akÅŸam iç bölgelerde kuvvetli, Marmara'da zaman zaman kısa süreli fırtına ÅŸeklinde eseceÄŸi tahmin ediliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.