Sosyal Medya

Güncel

BBP'den ittifak kararı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, yerel seçimlerde ittifaka ilişkin bir açıklama yaptı. Destici, 'BBP, bugüne kadar Cumhur İttifakı'nın ruhuna ve gerçekliğine hep sadık kalmıştır, bundan sonra da sadık kalmaya devam edecektir' dedi.



Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel BaÅŸkanı Mustafa Destici, yerel seçimlerde ittifaka iliÅŸkin bir açıklama yaptı. Destici, 'BBP, bugüne kadar Cumhur Ä°ttifakı'nın ruhuna ve gerçekliÄŸine hep sadık kalmıştır, bundan sonra da sadık kalmaya devam edecektir' dedi.

"AK PARTÄ°'NÄ°N ÖNDE OLDUÄžU YERLDERDE AK PARTÄ°'YÄ°, MHP'NÄ°N ÖNDE OLDUÄžU YERLERDE MHP'YÄ° DESTEKLEYECEĞİZ"

Destici yaptığı açıklamada, "Ä°steriz ki bizim adaylarımız, önde olduÄŸu yerlerde desteklensin. MHP'nin önde olduÄŸu yerlerde MHP adayının, AK Parti'nin önde olduÄŸu yerlerde de AK Parti adaylarının desteklenmesi iÅŸin doÄŸal olanıdır. Bu konularla ilgili ince ince yapılmış henüz görüÅŸmelerimiz yoktur" dedi.

"BBP, BUGÜNE KADAR CUMHUR Ä°TTÄ°FAKI'NIN RUHUNA HEP SADIK KALMIÅžTIR"

Büyük Birlik Partisi lideri ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Meclis'te düzenlediÄŸi basın toplantısında yerel seçimle ilgili deÄŸerlendirmelerde bulundu. Mustafa Destici, "Özellikle DoÄŸu ve GüneydoÄŸu Anadolu'da, PKK'nın siyasi partisinin etkili olduÄŸu yerlerde, onun karşısında hangi partimiz yarışıyor ve önde görünüyorsa BBP'nin desteÄŸi oraya olacaktır. Bizim önde olduÄŸumuz yerlerde de bizim adayımızın desteklenmesini arzu ettiÄŸimizi de ifade etmek isterim. BBP, bugüne kadar Cumhur Ä°ttifakı'nın ruhuna ve gerçekliÄŸine hep sadık kalmıştır, bundan sonra da sadık kalmaya devam edecektir. Ama hangi illerde aday çıkaracağız, hangi illerde aday çıkarmayacağız, bununla ilgili netleÅŸmiÅŸ bir kararımız yoktur" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.