Sosyal Medya

Güncel

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri yapılanmasına operasyon

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan tamamı muvazzaf 82 askeri personelden 64'ü gözaltına alındı.



AA muhabirinin edindiÄŸi bilgiye göre, FETÖ'nün "mahrem imamları" ile ankesörlü ve kontörlü telefonlar üzerinden iletiÅŸim kurdukları, baÅŸkaları adına kayıtlı operasyonel hatlarla mahrem imamlarla haberleÅŸtikleri belirlenen Hava Kuvvetleri Komutanlığı mensubu 82 kiÅŸi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne büyük darbe: 'Çember' planı çözüldü
Savcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet MüdürlüÄŸü Terörle Mücadele Åžube MüdürlüÄŸü ekipleri, Ankara merkezli 19 ilde düzenlenen operasyonlarla tamamı muvazzaf bir yüzbaşı, bir teÄŸmen ve 80 astsubaydan 64'ünü gözaltına aldı.

HAVA KUVVETLERÄ°'NDE 10'UNCU DALGA FETÖ TEMÄ°ZLİĞİ: 86 GÖZALTI


Åžüphelilerin adlarına kayıtlı olan veya baÅŸka ÅŸahısların adına kayıtlı olup kullandıkları deÄŸerlendirilen telefon numaraları ile "mahrem abi"leri ve örgüt mensuplarınca kullanılan çeÅŸitli ankesörlü telefonlar ve ankesör kartlarıyla iletiÅŸim saÄŸladıkları belirlendi.

Gözaltı iÅŸlemlerinin sürdüÄŸü, gözaltına alınanların ifade iÅŸlemlerinin Ankara Emniyet MüdürlüÄŸünde devam ettiÄŸi öÄŸrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.