Sosyal Medya

Güncel

Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu bir araya geldi: İttifak söz konusu değil

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüştü.



CHP Genel BaÅŸkanı KılıçdaroÄŸlu ile Saadet Partisi Genel BaÅŸkanı KaramollaoÄŸlu'nun Saadet Partisi Genel Merkezi'ndeki görüÅŸmesi baÅŸladı. GörüÅŸmede KılıçdaroÄŸlu ve KaramollaoÄŸlu, yerel seçimle ilgili ittifak konusunu ele alacak. KılıçdaroÄŸlu'nu SP Genel Merkezine geliÅŸinde SP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Birol Aydın karşıladı. KılıçdaroÄŸlu'na ise CHP Genel BaÅŸkan Yardımcıları Seyit Torun ve OÄŸuz Kaan Salıcı eÅŸlik etti.
 
CHP daha önce de Ä°YÄ° Parti ile yerel seçimle ilgili temaslarda bulunmuÅŸtu.
 
GörüÅŸmenin ardından iki lider açıklamalarda bulundu.
 
Kemal KılıçdaroÄŸlu Temel KaramollaoÄŸlu ve Saadet Partisi'ne teÅŸekkür ederek ÅŸunları söyledi:
 
 
 
Karşılıklı görüÅŸ alışveriÅŸinde bulunduk. Ben ve arkadaÅŸlarım Sayın genel baÅŸkan ve arkadaÅŸlarına teÅŸekkür ediyoruz.
 
KaramollaoÄŸlu ise, "Sayın KılıçdaroÄŸlu'nun bu ziyaretinden dolayı teÅŸekkür ediyorum. Elbette bir seçime gidiyoruz. Seçim gittiÄŸimiz atmosferi enine boyuna deÄŸerlendirmek önemli bir hadise özellikle siyasiler için.
 
Ümidimiz bizim bu seçimlere giderken bir gerginlik olmasın. Her siyasi parti farklı görüÅŸlere sahiptir ama bu farklılık bizim için bir zenginlik olmalı ama  kamplaÅŸma vesilesi olmamalı kanaatindeyiz.
 
Bu seçimlerde de biz, daha önceden de ifade etmiÅŸtim, genel bir ittifakın söz konusu olmadığını. Mümkün olduÄŸu kadar biz seçim bölgelerinde her seçim bölgesinde seçime girme gayreti içinde bulunacağımızı ama geçmiÅŸte de söylediÄŸimiz gibi Anadolu'da çeÅŸitli yerlerde yeri geldiÄŸi zaman bir dirsek temasının yapılabileceÄŸini ifade etmiÅŸtik. Bu düÅŸüncemizde yine kararlıyız. Ä°nÅŸallah bu seçimler memleketimiz için milletimiz için hayırlı olur diyoruz." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.