Sosyal Medya

Güncel

AK Parti İzmir'de kimi aday gösterecek? İşte kulislerde konuşulan 3 isim

Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için MHP ile ittifaka giden AK Parti’nin, merakla beklenen İzmir büyükşehir belediye başkan adayı yarın açıklanacak. Kulislerde ise 3 ismin adı artık iyiden iyiye konuşulmaya başladı.



Yerel seçimler için partilerin önem verdiÄŸi illerden Ä°zmir’de, AK Parti’nin çıkaracağı aday yarın CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan tarafından açıklanacak.

ERDOÄžAN KÜRSÜDEN ANONS EDECEK

ErdoÄŸan TBMM Grup Toplantısı'nda, aralarında Ankara ve Ä°zmir'in de bulunduÄŸu 20 ilin belediye baÅŸkan adayını kürsüden anons edecek.

NÄ°HAT ZEYBEKÇÄ° EN GÜÇLÜ ADAY

MHP ile Ä°zmir’de de ittifaka giden Ak Parti’nin en güçlü adayı ise eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci. Zeybekci’nin yanı sıra kulislerde AK parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Hamza DaÄŸ, AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Ayın Åžengül gibi isimlerin de adı geçiyor.

AK PARTÄ° VE MHP'DE HEYECANLI BEKLEYÄ°Åž

Yerel seçim çalışmalarına baÅŸlayan ancak adayın açıklanmasıyla birlikte yol haritasını çizecek olan AK Parti ve MHP Ä°zmir yönetiminde de heyecanlı bekleyiÅŸ sürüyor.

'Ä°ZMÄ°R'DE BAÅžARILI OLACAÄžIZ'

Cumhur ittifakı adayının yarın açıklanacağını ifade eden AK Parti Ä°zmir Ä°l BaÅŸkanı Aydın Åžengül, MHP ile birlikte baÅŸarıyı yakalayacaklarına inandığını belirterek, “Güçlü bir belediye baÅŸkan adayı belirleyerek, Ä°zmir’de baÅŸarılı olacağız” ifadelerini kullandı. MHP Ä°zmir Ä°l BaÅŸkanı Veysel Åžahin de ittifak sayesinde seçimden çok daha güçlü çıkacağını belirtirken, yepyeni bir vizyonla Ä°zmir’in önünü açılacağını söyledi.

20 Ä°LÄ°N BAÅžKAN ADAYI AÇIKLANACAK

Toplantıda, Ä°zmir’in yanı sıra Ankara, MuÄŸla, EskiÅŸehir, Balıkesir, Hatay, Konya, Mardin, Trabzon ve Sakarya büyükÅŸehir belediye baÅŸkan adayları ile Afyonkarahisar, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Karaman, MuÅŸ, UÅŸak, Sivas ve Yozgat'ın belediye baÅŸkan adayları açıklanacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.