Sosyal Medya

Güncel

Akşener, Muharrem İnce'ye karşı mı?

CHP-İYİ Parti ittifakında 'Muharrem İnce' krizi mi yaşanıyor? Kulislerde İstanbul adaylığı için konuşulan Muharrem İnce ismine İYİ Parti lideri Akşener'in karşı çıktığı iddia edilirken, konuyla ilgili Akşener'den açıklama geldi.



Yerel seçim için partilerin aday belirleme süreci devam ederken, ittifak görüÅŸmeleri de hız kazandı. Bir yandan AK Parti-MHP ittifakı görüÅŸmelerine devam ederken, diÄŸer yandan da CHP ve Ä°YÄ° Parti ittifak yapıladcak illeri ve ortak adayları belirleme çabasında.

BU HAFTA NETLEÅžECEK

CHP-Ä°YÄ° Parti ittifak görüÅŸmelerinde prensipler, iller ve adayların belirlenmesini içeren 3 aÅŸamalı bir süreç olduÄŸu ifade edilirken, bu hafta iÅŸbirliÄŸi yapılacak illerin netleÅŸmesi hemen ardından da adayların konuÅŸulup bir sonuç alınması bekleniyor.

KILIÇDAROÄžLU SICAK BAKMIYOR

Öte yandan geçtiÄŸimiz hafta CHP’nin CumhurbaÅŸkanı adayı Muharrem Ä°nce, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu ile görüÅŸtü. Kulislere yansıyan bilgilere göre Ä°nce'nin Ä°stanbul adaylığına KılıçdaroÄŸlu sıcak bakmıyor.

MUHARREM Ä°NCE'YÄ° AKÅžENER MÄ° Ä°STEMÄ°YOR?

Genel Merkez'in bu tutumu karşısında akıllara “Ä°nce’nin önündeki engel AkÅŸener mi?” sorusu geldi. Konuyla ilgili gazeteci Nergis Demirkaya GazeteDuvar'da yer alan yazısında "AkÅŸener’in CHP-Ä°YÄ° Parti arasında Ä°stanbul’da yapılacak bir iÅŸbirliÄŸinde sıcak bakmayacağı tek ismin Ä°nce olacağı söyleniyor. Hatta 'AkÅŸener’in Ä°stanbul’daki kırmızı çizgisi Muharrem Ä°nce' deniliyor" ifadelerine yer vermiÅŸti.

'AKÅžENER'DEN BÄ°R MESAJ ALDIM'

Bu iddialarının ardından Meral AkÅŸener'den bir mesaj aldığını belirten Demirkaya, bugünkü yazısında ÅŸu ifadelere yer verdi;

Bu yazıyla ilgili AkÅŸener’den bir mesaj aldım. Mesaj, AkÅŸener’in bir baÅŸka siyasi partinin iç iÅŸlerine müdahalesinin kesinlikle söz konusu olmayacağına dairdi. Ayrıca Ä°nce’yle ilgili de kesinlikle bir görüÅŸme, temasın yaÅŸanmadığı ifade edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.