Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendiren gelişme: Sızdırmayın!

40 ilde belediyeyi başkan adaylarının açıklandığı AK Parti'de gözler İstanbul, Ankara ve İzmir'deki büyükşehir adaylarının duyurulmasına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu isimleri ne zaman açıklayacağı merak edilirken, kulislerde Erdoğan'ın partililere adayların basına sızmaması yönünde talimat verdiği, ancak buna uyulmadığı için sinirlendiği iddia edildi.



MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, partisinin 23 Ekim’deki Meclis grup toplantısında, 31 Mart Mahalli Ä°dareler Seçiminde Cumhur Ä°ttifakı’nın geçerli olmadığını ilan etmiÅŸti.
 
ANKARA VE Ä°STANBUL'DA Ä°TTÄ°FAKSIZ ZOR
 
Ancak AK Parti ile MHP, özellikle Ä°stanbul ve Ankara’da ittifaksız yarışa girmenin riskini görünce yola tekrar ittifakla devam kararı alındı.
 
40 Ä°LDE AK PARTÄ°'NÄ°N ADAYI AÇIKLANDI
 
AK Parti Genel BaÅŸkanı ve CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan cumartesi günü Ä°stanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Belediye BaÅŸkanı Adayları Tanıtım Toplantısı’nda partisinin 14 büyükÅŸehir ve 26 il belediye baÅŸkan adayını açıkladı.
 
ERDOÄžAN SÄ°NÄ°RLENDÄ°
 
AK Parti kulislerinden GazeteDuvar'ın edindiÄŸi bilgiye göre günler öncesinden, partisinin yöneticilerine adayların basına sızmaması yönünde talimat veren ErdoÄŸan buna uyulmadığı için sinirlendi.
 
PARTÄ° YÖNETÄ°CÄ°LERÄ°NE UYARI
 
Özellikle en fazla merak edilen Ä°stanbul, Ankara ve Ä°zmir adayları için AK Parti’de konuÅŸulan isimlerin, kendisi ilan etmeden basına sızmasına kızan ErdoÄŸan parti yöneticilerini uyardı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.