Sosyal Medya

Vatan Partisi cinayetle çalkalandı

Mersin’de ailesinin 6 gün önce kayıp başvurusunda bulunduğu Vatan Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Güngen'in, cesedi bulundu. Güngen'in bıçaklanarak öldürüldüğü saptandı.



Merkez Akdeniz ilçesine baÄŸlı Akdam Mahallesi’nde yaÅŸayan evli ve 2 çocuk babası çiftçi Mehmet Güngen, 16 Kasım günü öÄŸle saatlerinde evden ayrıldı, ancak geri dönmedi. Kayıp müracaatında bulunan eÅŸi Habibe Güngen’in ifadesi doÄŸrultusunda arama çalışması baÅŸlatan polis, Vatan Partisi Ä°l BaÅŸkanlığı yönetiminde yer aldığı öÄŸrenilen Güngen’in, beraberindeki 3 kiÅŸi ile birlikte merkez Toroslar ilçesi Kepirli Mahallesi’ne gittiÄŸini saptadı.

Çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarının inceleyen polis, Güngen’in beraberindekilerle birlikte akrabasına ait bir eve girdiÄŸini belirledi. Burada arama yapan polis, Güngen’in cesedi ile karşılaÅŸtı. Yapılan incelemede Güngen'in bıçaklanarak öldürüldüÄŸü tespit edildi.

Mersin Emniyet MüdürlüÄŸü'ne baÄŸlı Cinayet Büro AmirliÄŸi ve jandarma ekipleri, Güngen’in beraberindeki 3 ÅŸüpheliyi yakalamak için çalışma baÅŸlattı.

hjh

Kaynak: DHA 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.