Sosyal Medya

Güncel

AK Parti'de bir ilk: Adaylar eğitime alınacak

AK Parti'de bir ilk yaşanacak. Mart 2019 yerel seçimlerinde aday gösterilecek isimler kampa alınacak. Bütün isimler netleştikten sonra kamp süreci başlayacak. Adaylara bütçe yönetimi ve seçmenle ilişkiler gibi konularda eğitim verilecek.



AK Parti'de CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın adayları açıklamasının ardından, tüm isimlerin netleÅŸmesiyle birlikte bir ilke imza atılarak baÅŸkan adayları kampa alınacak. Adaylara 'gönül belediyeciliÄŸi' anlatılacak. Ayrıca bütçe yönetimi, kaynakların doÄŸru kullanımı ve seçmenle iliÅŸkiler konusunda eÄŸitim verilecek.
 
TECRÜBE PAYLAÅžIMI
 
YeniÅŸafak gazetesinden Fazlı Åžahan'ın haberine göre, seçildikten sonra da belediye baÅŸkanlarına halka hizmet verme noktasında benzer eÄŸitimler devam edecek. Bu sayede adaylar, önceki tecrübelerden yararlanarak halka daha iyi hizmet götürecek. Adayların belirlenmesi sonrasında gerçekleÅŸmesi planlanan kampta, seçim çalışmalarıyla ilgili de adaylara öneriler sunulacak. Adaylardan toplumun tüm kesimlerine, AK Parti’nin belediyecilik anlayışını anlatmaları istenecek. Yine adayların söylemler konusunda tutarlı olmaları ve söylem birliÄŸine dikkat etmeleri de istenecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.