Sosyal Medya

Güncel

Temel Karamollaoğlu: Kılıçdaroğlu görüşme talep etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebinde bulunduğunu görüşmenin hafta başında olabileceğini belirtti



Saadet Partisi Genel BaÅŸkanı Temel KaramollaoÄŸlu, Türkiye Ziraat Odaları BirliÄŸi (TZOB) Genel BaÅŸkanı Åžemsi Bayraktar'ı ziyaret etti. Tarımın Türkiye'deki en stratejik sektörlerden biri olduÄŸunu ifade eden KaramollaoÄŸlu, çiftçiye verilecek desteÄŸin 81 milyona verilen destek olarak kabul edilmesi gerektiÄŸini söyledi.
 
Saadet lideri KaramollaoÄŸlu, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun görüÅŸme talebinde bulunduÄŸunu belirterek, "Önümüzdeki hafta başında görüÅŸebiliriz. Biz ittifaklarla ilgili kanaatlerimizi daha önce duyurmuÅŸtuk." dedi.
 
GENEL MERKEZÄ°N TAÅžINMASI ÇALIÅžMALARIMIZI ENGELLEMEZ
 
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan KaramollaoÄŸlu, Saadet Partisi Genel Merkezi'nin tahliye edilmesine iliÅŸkin açılan davayla ilgili bir soruya, "Adli süreç tamamlandı ve biz yeni bir yer arayış içindeyiz. Mekan deÄŸiÅŸebilir, biz yolumuza baÅŸka mekanda devam edebiliriz. Bu bizim çalışmalarımızı engellemez." diye konuÅŸtu.
 
KILIÇDAROÄžLU TALEPTE BULUNDU, GÖRÜÅžME HAFTA BAÅžINDA
 
KaramollaoÄŸlu, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu ile yapacağı görüÅŸmenin sorulması üzerine ise "Sayın KılıçdaroÄŸlu bir görüÅŸme talebinde bulundu. Önümüzdeki hafta başında görüÅŸebiliriz. Biz ittifaklarla ilgili kanaatlerimizi daha önce duyurmuÅŸtuk. Mahalli seçimlerde ittifakların söz konusu olmadığını ancak seçim bölgeleri bazında birtakım dirsek temaslarının olabileceÄŸini söylemiÅŸtik." ifadelerini kullandı.
 
 
TARIM SEKTÖRÜNÜN SORUNU ÜLKENÄ°N BEKA SORUNUDUR
 
Türkiye Ziraat Odaları BirliÄŸi Genel BaÅŸkanı Åžemsi Bayraktar ise dünyada tarım sektörünün enerji sektörü ile baÅŸa baÅŸ gittiÄŸini vurguladı.
 
Bayraktar, tarım sektöründe yaÅŸanacak bir sorunun herkesi etkileyeceÄŸini belirterek, "Tarım sektörünün sorunu bütün ülkenin sorunudur ve bence ülkenin beka sorunudur. Orta ve uzun vadede bu sektörün sorunlarını çözmemiz mümkün olabilir diye düÅŸünüyorum." dedi.
 
SALICI 'RANDEVU TALEBÄ°NDE BULUNACAÄžIZ' DEMÄ°ÅžTÄ°
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel BaÅŸkan Yardımcısı OÄŸuz Kaan Salıcı, dün MYK toplantısı devam ettiÄŸi sırada gazetecilere yaptığı açıklama, "Saadet Partisi'ne ilerleyen günlerde bir randevu talebimiz olacak. Saadet Partisi ile görüÅŸmeler genel baÅŸkan düzeyinde olacak." demiÅŸti. 
 
KARAMOLLAOÄžLU 'YEREL SEÇÄ°MDE Ä°TTÄ°FAK' Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ° NE SÖYLEMÄ°ÅžTÄ°?
 
 Dün partisinin genel merkezinde düzenlediÄŸi basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan KaramollaoÄŸlu, bir gazetecinin, “MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli ile CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın görüÅŸmesini nasıl deÄŸerlendiriyorsunuz. Ve Millet Ä°ttifakı yeniden bir araya gelir mi?” sorusuna, “Ä°ttifaklar sıkıntılı dönemlerde olur. Tek başına sorunun çözülemeyeceÄŸini gördüÄŸü zaman siyasi partiler ittifaklara gider. Ben bunu yadırgamam. GeçmiÅŸte birbirlerine söylediklerini dikkate alırsak hiç birbirinin yanına gelmemeleri gerekiyor. Ondan sonra birbirlerinin yanına geldiklerine, bunda bir ÅŸey görmüyorum. Otururlar, konuÅŸurlar, anlaşırlar bunun bizim için bir önemi yok. Öbür taraftan Kemal KılıçdaroÄŸlu, Meral AkÅŸener’le görüÅŸtü. Bizi de ziyaret edeceÄŸini söyledi. Kapımız herkese açık. Yerel seçimler, partiler genel merkezler nezdinde yapılacak ittifaklara pek uygun deÄŸil. Ama seçim bölgelerinde dirsek teması olabilir” diye cevap vermiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.