Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli'ye Roma-Real Madrid maçı için davet: Katılacak mı?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisini UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda oynanacak Roma-Real Madrid maçına davet eden Roma kulübüne teşekkür etti.



MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, UEFA Åžampiyonlar Ligi G Grubu'nda oynanacak Roma-Real Madrid maçına kendisini davet eden Roma kulübüne teÅŸekkür mektubu gönderdi.
 
Edinilen bilgiye göre Bahçeli, Monchi olarak tanınan Sportif Direktör Ramon Rodriguez Verdejo'nın milli futbolcu Cengiz Ünder'in menajeri Bayram Tutumlu aracılığıyla 27 Kasım Salı günü Ä°talya'nın baÅŸkenti Roma'da oynanacak Roma-Real Madrid karşılaÅŸması için yaptığı davet dolayısıyla Roma kulübüne teÅŸekkürlerini iletti.
 
Bahçeli, Roma kulübüne gönderdiÄŸi teÅŸekkür mektubunda ÅŸunları yazdı:
 
"Roma Spor Kulübü ve saygıdeÄŸer BaÅŸkanı Sayın Pallotta'ya. Åžampiyonlar Ligi G grubunda 27 Kasım günü Roma'da oynanacak Roma-Real Madrid karşılaÅŸması için gönderdiÄŸiniz nazik davetinizi aldım. Öncelikle ÅŸahsınıza ve Roma Sportif Direktörü Monchi'ye teÅŸekkürlerimi iletmek isterim. Kulübünüzde baÅŸarılara imza atan futbolcumuz Cengiz Ünder'in de sahada olacağı bu önemli karşılaÅŸmayı yerinde izlemeyi arzu ediyordum. Ancak Türkiye'deki yoÄŸun gündem ve yaklaÅŸan yerel seçimlerle ilgili partimizin çalışmaları nedeniyle nazik davetinize icabet edemeyeceÄŸimi üzülerek bildiriyorum. Orada olmasam da kulübünüzü ve futbolcumuz Cengiz Ünder'i gönülden destekleyeceÄŸimi bilmenizi isterim. Bu önemli karşılaÅŸma için ÅŸimdiden baÅŸarılar diliyorum."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.