Sosyal Medya

Haber Türk yazarı AK Parti'nin İstanbul'daki adayları belli oldu diyerek isimleri açıkladı

Yerel seçim için aday belirleme süreci devam eden AK Parti'de İstanbul'daki adayları belli oldu. Gazeteci Fatih Altaylı, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı için Binali Yıldırım isminin netleştiğini belirtirken; Büyükçekmece, Ümraniye, Sarıyer, Beyoğlu, Zeytinburnu, Bakırköy, Üsküdar ve Esenler adaylarının da belirlendiğini yazdı.



Yerel seçim için gösterilecek adaylarla ilgili temayül yoklaması yapan AK Parti'de adaylar netleÅŸmeye baÅŸladı. Gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk'teki 'Ä°lk adaylar belli oldu' baÅŸlıklı bugünkü yazısında Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸanlığı ve ilçe belediye baÅŸkanlıkları için AK Parti'den aday olacak isimlerin belli olduÄŸunu duyurdu.

Ä°BB baÅŸkanlığı için "Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı yüzde 99,9999 Binali Yıldırım" ifadelerini kullanan Altaylı, AK Parti'nin Ä°stanbul'u riske atmak istemedÄŸini belirtti.

MÄ°SBAH DEMÄ°RCAN SARIYER'E!

BeyoÄŸlu’nda 3 dönemini dolduran mevcut baÅŸkan Misbah Demircan'ın Sarıyer'den aday gösterileceÄŸini ifade eden Altaylı, "BeyoÄŸlu için Haydar Ali Yıldız kesinleÅŸmiÅŸ." diye yazdı.

BAKIRKÖY, BÜYÜKÇEKMECE, ÜMRANÄ°YE, ZEYTÄ°NBURNU ADAYLARI

"Bakırköy'de sürpriz ve tanıdık bir isim ifadelerini diyen" Altaylı, Büyükçemece, Ümraniye ve Zeytinburnu adaylarını duyurarak ÅŸu ifadeleri kullandı;

"Büyükçekmece’de Recep Erol, Ümraniye’de Ä°smet Yıldırım, Bakırköy’de sürpriz ve tanıdık bir isim, Ali Talip Özdemir, Zeytinburnu’nda Ömer Arısoy AK Parti’nin adayları..

Ä°KÄ° Ä°LÇEDE MEVCUT BAÅžKANLaR YENÄ°DEN ADAY

Esenler ve Üsküdar’da ise mevcut baÅŸkanlarla devam kararı alınmış."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.