Sosyal Medya

Güncel

Kulisleri hareketlendiren iddia: Gökçek, Özhaseki'ye desteğine karşılık bakanlık koltuğu istiyor

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yerel seçimlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi destekleyeceğini, buna karşılık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini talep edeceğini iddia etti.



Ahmet Takan,"Her ÅŸey Melih Gökçek için" baÅŸlığıyla yayımlanan yazısında CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ve MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli tarafından gerçekleÅŸtirilecek 'ittifak' görüÅŸmesine de deÄŸindi.
 
Ä°ki liderin bu görüÅŸmede Melih Gökçek'e özel parantez açacağını iddia eden Takan, "Gökçek'in belediye baÅŸkanlığında AKP'li Mehmet Özhaseki'yi desteklediÄŸini daha önce yazmıştım. Mansur YavaÅŸ'ın aday olma ihtimalinin güçlenmesi karşısında paniÄŸe kapılan Gökçek lobicileri ve rant çevreleri bel altından vuruÅŸu geçtiler. Gerçek hedefleri Gökçek'in tekrar AK Parti'den aday gösterilmesi mi? Hayır. Onlar da bal gibi biliyor ErdoÄŸan'ın Melih Gökçek'i aday yapmayacağını. Tezgahların perde arkasına saraydaki kaynaklardan ulaÅŸtım" dedi.
 
Takan, yazısının devamında ÅŸu iddiayı ileri sürdü:
 
— Melik Gökçek, Özhaseki'ye desteÄŸine karşılık Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı koltuÄŸunu istiyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.