Sosyal Medya

Güncel

FETÖ'den aranan karı-koca gaybubet evinde yakalandı

Samsun'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan ve firarda oldukları ileri sürülen karı-koca saklandıkları gaybubet evinde yakalandı.



FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü kapsamında firarda olan ve gaybubet evlerinde saklanan ÅŸüpheli ÅŸahısların yakalanmalarına yönelik Samsun Emniyet MüdürlüÄŸü Ä°stihbarat Åžube MüdürlüÄŸü ekiplerinin yaptıkları tespitleri doÄŸrultusunda Samsun Emniyet MüdürlüÄŸü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžube MüdürlüÄŸü ekipleri, Atakum ilçesi Yenimahalle'de bir eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada Tokat 1. Sulh Ceza HakimliÄŸince yakalama kararı olan, 4 ayrı ByLock abonelik kaydı olduÄŸu, Bank Asya'da arttırılan katılım hesabının bulunduÄŸu, Tokat'ın Erbaa ve Zile ilçelerinde FETÖ'ye ait müzahir ÅŸirketlerde kayıtlarının yer aldığı, Tokat yapılanmasında Tokat il sorumlu yardımcısı ve Erbaa ile Zile ilçelerinin sorumluluÄŸunu yaptığı öÄŸrenilen, ayrıca 2 adet sahte kimlik kullandığı tespit edilen Bünyamin A. ile yine Tokat 1. Sulh Ceza HakimliÄŸince yakalama kararı olan 3 ayrı ByLock abonelik kaydı olduÄŸu, Tokat merkez ve Zile ilçesinde FETÖ'ye ait müzahir ÅŸirketlerde kayıtlarının yer aldığı, Tokat'ta bölge talebe mesulü olduÄŸu bildirilen Rubeyda A. yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun Emniyet MüdürlüÄŸü KOM Åžube MüdürlüÄŸüne götürülen karı-kocanın Tokat Emniyet MüdürlüÄŸüne teslim edileceÄŸi öÄŸrenildi.
Olayla ilgili soruÅŸturma devam ediyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.