Sosyal Medya

Kulisleri karıştıran iddia: Ak Parti Mansur Yavaş'a teklif yaptı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü CHP ve İYİ Parti'nin Mart 2019'da yerel seçimde ortak adayı olması beklenen Mansur Yavaş'la ilgili önemli bir bilgiyi aktardı.



"Mansur YavaÅŸ'a gayriresmi teklif" baÅŸlıklı yazıda, YavaÅŸ'ın kendisine bilgi amaçlı bir mesaj gönderdiÄŸini ancak yayınlanmasını istemediÄŸini belirten Altaylı, "Ben ise yayınlamayı tercih ediyorum. Kusura bakmasın. Belli ki, resmi bir teklif deÄŸil ama bir nabız yoklaması ya da bazı AK Partililerin kendi kendine iÅŸgüzmesi. Hangisi ise. En azından Mansur YavaÅŸ'ın her partinin kapısını çalan bir 'Kubi' olmadığını anlamış olduk" ifadelerini kullandı.
 
Ä°ÅŸte YavaÅŸ'ın Altaylı'ya gönderdiÄŸi mesaj;
 
"Fatih Bey merhabalar. TV'de izlediÄŸim kadarı ile AK Parti'den aday olabileceÄŸimi ve AK Parti'ye yakınlaÅŸtığımı söylediniz. Gerçek durum ÅŸudur. Bazı AK Partililer, benim aday olmam konusunda istekli olup, yoklama yaptılar. Ben de uygun bir dille 'Belki makam sahibi olurum ama itibarımı kaybederim' diyerek teÅŸekkür ettim. Bu konudaki mesaj ve benim yanıtım kayıtlıdır. Kısacası benim bir talebim olmamıştır"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.