Sosyal Medya

İYİ Parti'li önemli ismin abisi İzmir'den Ak Parti adayı oldu

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray'ın ağabeyi Haldun Çıray, iddialı konuştu.



Ä°zmir'de Tarım ve Kredi Kooperatifleri TeÅŸkilatı ile TariÅŸ Zeytin ve Zeytinyağı BirliÄŸi'nde uzun yıllar görevde bulunan Haldun Çıray, farklı siyasi partilerde de siyaset yaptı. Aday adaylık dosyasını teslim eden Çıray, "Ben doÄŸrudan doÄŸruya gittim, baÅŸvurumu yaptım, kimseye ricada bulunmayacağım. Beni CumhurbaÅŸkanım atasın. Çünkü ben belediye baÅŸkanı olmak istiyorum. Herkese rica ederek gelen bir belediye baÅŸkanı deÄŸil. CumhurbaÅŸkanı, BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayını belirleyecek. ÖzgeçmiÅŸime baksın, sorsun soruÅŸtursun, bir karar versin. Boynum kıldan ince. 'Ä°zmir'in yüzü' falan diyorlar bazı adaylar için. Ben Ä°zmir'in ta kendisiyim" diye konuÅŸtu.

iyi-partili-cirayin-agabeyi-ak-partiden-izmir-aday-adayi-_9466_dhaphoto3

"KARDEŞİME BAZEN KIZIYORUM"

KardeÅŸi Aytun Çıray'ın, AK Parti'den aday adaylık baÅŸvurusu yapmasına karışmadığını söyleyen Haldun Çıray, "Biz aramızda sadece memleket meselelerini konuÅŸuruz. Bir ÅŸey diyeceÄŸini sanmıyorum. Bana gönülden destek olacağına inanıyorum. Bizde böyle bir tartışma söz konusu olmaz. Ben bizi eleÅŸtiriyor diye biraz kızarım ona" dedi.

iyi-partili-cirayin-agabeyi-ak-partiden-izmir-aday-adayi-_9466_dhaphoto1

Bir oÄŸlu ve bir kızı olan Haldun Çıray, birtakım projeler de hazırladığını belirtti. DoÄŸru düzgün çalışacak, örnek biri olmak istediÄŸini aktaran Çıray, saÄŸlık turizminin Ä°zmir açısından son derece önemli olduÄŸunu kaydetti. Çıray, Ä°zmir için 'emekli ÅŸehri' algısının olduÄŸunu anımsatarak, "Ä°zmir emekli ÅŸehri deÄŸil. Bunu söyleyerek, atıp tutarak iÅŸin içerisinden sıyrılmak kolay. Oysa önemli çalışmalar yapmak gerekiyor. Ben güzel iÅŸ yapanı severim" diye konuÅŸtu. BüyükÅŸehir'e aday gösterilecek kiÅŸilerin, aklı ve mantığı ile, projeleri ile kendi bulunduÄŸu siyasi partiye de bir ÅŸeyler sunabilmesinin önemli olduÄŸunu ifade eden Haldun Çıray, "BelediyeciliÄŸin siyasi tarafı da olmalı. Herkesten iyi yapabileceÄŸimi, yapmam gerektiÄŸini düÅŸünüyorum" dedi.

iyi-partili-cirayin-agabeyi-ak-partiden-izmir-aday-adayi-_9466_dhaphoto4

Ä°HA
 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.